Cel mai neplacut sentiment e ura, pentru ca daca ai ajuns sa nutresti acest sentiment numai esti o persoana la fel de pura de buna...Iar cel mai frumos e dragostea, te face sa zambesti chiar si atunci cand iti vine sa plangi! Sunt multe moduri in care o poti exprima!
Cel mai placut cand faci pipi pe tine. cel mai neplacut cand te refuza persoana pe care o iubesti sau de care iti plkk
Cel mai neplacut e teama de a nu fi acceptat si de a te indoi de tine, iar cel mai placut dragostea (parintilor, prietenilor, iubitei/iubitului... orice fel de dragoste)
Cel mai neplacut sentiment:cand esti inselat
Cel mai placut:cand iubesti si esti iubit
Cel mai placut sentiment este iubirea, fara indoiala...iar cel mai neplacut in opinia mea este atunci cand te simti nedreptatit, sau frustrarea.
Cel mai placut : cand persoana iubita te iubeste
cel mai neplacut:cand iubesti un baiat si acel baiat nici nu stie ca existi
Cel mai neplacut pentru mine este spaima cand ma speri de ceva si cel mai placut cred ca victoria
Cele mai neplacute sentimente sunt cele de vina si atunci cand te simti inselat si calcat in picioare...iar cel mai frumos este cel de iubire
Pai eu cred ca cel mai neplacut sentiment e acel sentiment cant te faci de ras si toti rad de tine si ti-e rusine, iar cel mai frumos...desigur dragostea!