Daca iei paracetamol din 6 in 6 ore o sa ai parte de o moarte foarte linistita.la fel daca te otravesti cu profiterol 100 % sau aruncandu/te la mine pe balcon!
Pai...moartea care nu doare chiar deloc e moartea de batranete... te intinzi in pat si adormi...pe veci.SI cu putina durere... otrava
Toate sunt la fel de nedureroase pentru cel care le face, pentru ca dupa moarte nu exista nimic, n-o sa mai existi sa-ti amintesti si asta-i tot. Durerea ramane insa, nemarginita, pe lumea asta, la cei care l-au iubit.
Un glont. Ceva ce te omoara intr-o secunda. In exemplele care le-ai dat tu risti sa scapi. De ce? Vrei sa incerci?
ce m-am distrat cu raspunsurile voastre! eram pur si simplu curioasa. oricum. mi-au placut ideile de sinucidere date de prince_of_persia si Dr.BenZona )) merci oricum.am sa tin cont pe viitor daca voi avea vreodata ganduri sinucigase thx.
Glontul in cap sau in inima. Daca e tras calumea durerea e minima.Lund pastile poti avea o moarte mai grea, otrava si aruncatul de la balcon mai dau si rateuri (depinde de etajul la care stai)
Dar de ce te intereseaza, ne spui?
Cred ca infarctul e cel mai putin dureros...
Nu-mi place sa vorbesc despre moarte
cred ca moartea mai putin dureroasa e mortea in somn.
:*