Depinde, daca vorbim de fotbal, tenis, sumo, biliard, pescuit sau sah (lista poate continua). Insa da, Campionatul Mondial de Fotbal a fost unul dintre cele mai importante evenimente sportive din 2010.
Eu zic ca a fost campionatul mondial de football, cine poate sa uite imnul cantat de Shakira, curiozitatea cu care ne uitam la meciuri, categoric campionatul mondial a fost cel mai tare eveniment sportiv din 2010.
SCuze, nu ma ui la Sport.
Dar pot sa zic ceva.
Ma uit putin la sport dar numai la miciurile unde participa Steaua.
Si ma amuza cateodata vocea comentatorului meciului
Cupa Modiala de Fotbal? Chiar m-am uitat.Mai ales la ultimul meci. Mi-a placut mult Mai ales ca a fost in Africa. A fost ceva special.Si Ma bucur ca a castigat Spania.
Performanta reusita de Joachim Löw cu nationala Germaniei care a ajuns pe locul 3 cu o echipa de pusti ca Mesut Ozil.
Nu ma uit prea mult la sport dar totusi mi s-a parut ca a fost campionatul mondial de fotbal si ca-1 yokohama
South Africa.Pai cam la asta m-am uitat ca nu ma uit de obicei la sport.
Tie Stela? Ce eveniment sportiv ti-a placut?
Am să postez răspunsul pe care l-am postat, dar e încă mai mult decât valabil.
Problemele care apar cu Stela sunt mai mult ca sigur cauzate de faptul că Raluca a plecat. Cum se întâmplă de fiecare dată când pleacă un şef, acesta este înlocuit. Iar dacă a fost unul bun, implicat, devotat în ceea ce face, cel nou va fi privit ca o umbră a celui vechi şi toată lumea îl/o va vedea cu ochi răi, mergând pe ideea că nu îl/o va egala pe cel vechi. Nu putem judeca pe cineva pentru că încearcă să fie bun. Încearcă, asta e important. Dacă nu reuşeşte, are nevoie de ajutor! Cu toţii îi ducem dorul Ralucăi dar trebuie să o privim pe Stela ca un nou început şi nu ca un înlocuitor nereuşit al Ralucăi.
"Bunul simţ este geniul umanităţii!", Goethe.
Psihoyounger
Campionatul national de fundite si golul inscris de Banel pe Bernabeu fundita?
Întrebarea face parte din "10 fundiţe pentru 2010", o capsulă a timpului 2010, de la comunitatea TPU. Află mai multe: http://www.tpu.ro/10-fundite-pentru-2010