| fuckThisLife a întrebat:

Care crezi ca este scopul tau in viata?

14 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Niciunul. Cei care au un scop precis își îngustează viziunea și pierd esențialul. Viața trebuie trăită, nu trebuie să fie o muncă constantă spre o finalitate. Scopurile sunt efemere, tot sub o cruce ajungem.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Scopul vieţii e plăcerea.

| M a răspuns:

Stii era o replica care o zic barbatii : Scopul meu in viata e femeia cu mustatalaughing
am multe scopuri in viata! nu pot sa le enumar ca mi-e lenebatting eyelashes

| DaNiElA_8352 a răspuns:

Vei afla care e scopul vietii tale atunci cand il vei atinge,.

| Jigsaw a răspuns:

Supravietuirea.

| OvidiuNumeDeTractorBack a răspuns:

Scopul este cel pe care ti-l propui si vei face tot ce e posibil pentru a al atinge. Depinde dela caz la caz si de la persoana la persoana, de la judecata unuia la judecata altuia

| EzoPunctt20 a răspuns:

Fiecar are propriul sau scop in viata, el fiind determinat de obicei de un eveniment din trecut, mai placut sau mai putin placut. Sau asa ar trebui. Nu sunt inca o persoana matura, insa momentan scopul meu este sa traiesc pana cand voi vedea o schimbare, pana cand lumea se va schimba COMPLET si vom fi odata o comunitate unita. As vrea sa vad aceasta schimbare, mi-ar placea sa fiu auzita si lumea sa ia in considerare ceea ce spun. Si foarte mult mi-ar placea ca aceasta schimbare sa vina din sufletele oamenilor. Sa isi dea seama cum traiesc de fapt si sa se schimbe. Si vreau chestia asta macar de la Romania. Acesta a fost primul meu scop. Al doilea, vreau sa traiesc in China sau Japonia, de indata ce termin facultatea.
Si ale tale? Care sunt scopurile tale?

| chelie91ptm a răspuns:

Scopul meu in viata e femeia cu mustata

| chelie91ptm a răspuns:

Funda

| emima a răspuns:

M-am nascut am copilarit m-am maturizat am o familie si ca oricare om am sa mor asta cred ca e scopul meu sa ma nasc si sa mor

| elasexygagica a răspuns:

Sexul love struck

| MeetTheMonster a răspuns:

Scopu meu in viata este sa lupt cu ea pana la moarte, sa-mi ating tzelurile cu ambitia mea care ma poate duce pana la auto-distrugere. o intrebare foarte buna happy

| TropicalStorm a răspuns:

Scopul meu in viata e Femeia cu Mustata rolling on the floor) Joke. vad eu ce scop am in viata thinking

| isit_1314 a răspuns:

Hmm, scopul meu in viata e la plural... sa realizez ceva si nu doar sa fac umbra pamantului, sa-mi gasesc satisfactie in munca, sa-mi placa ceea ce fac, sa cunosc fericirea si sa o merit, sa iubesc si sa fiu iubita, sa TRAIESC, si nu doar sa supravietuiesc. Sa vad ca in urma mea am lasat ceva, o vorba buna in sufletul cuiva, o privire calda.big grin