Niciunul. Cei care au un scop precis își îngustează viziunea și pierd esențialul. Viața trebuie trăită, nu trebuie să fie o muncă constantă spre o finalitate. Scopurile sunt efemere, tot sub o cruce ajungem.
Stii era o replica care o zic barbatii : Scopul meu in viata e femeia cu mustata
am multe scopuri in viata! nu pot sa le enumar ca mi-e lene
Scopul este cel pe care ti-l propui si vei face tot ce e posibil pentru a al atinge. Depinde dela caz la caz si de la persoana la persoana, de la judecata unuia la judecata altuia
Fiecar are propriul sau scop in viata, el fiind determinat de obicei de un eveniment din trecut, mai placut sau mai putin placut. Sau asa ar trebui. Nu sunt inca o persoana matura, insa momentan scopul meu este sa traiesc pana cand voi vedea o schimbare, pana cand lumea se va schimba COMPLET si vom fi odata o comunitate unita. As vrea sa vad aceasta schimbare, mi-ar placea sa fiu auzita si lumea sa ia in considerare ceea ce spun. Si foarte mult mi-ar placea ca aceasta schimbare sa vina din sufletele oamenilor. Sa isi dea seama cum traiesc de fapt si sa se schimbe. Si vreau chestia asta macar de la Romania. Acesta a fost primul meu scop. Al doilea, vreau sa traiesc in China sau Japonia, de indata ce termin facultatea.
Si ale tale? Care sunt scopurile tale?
M-am nascut am copilarit m-am maturizat am o familie si ca oricare om am sa mor asta cred ca e scopul meu sa ma nasc si sa mor
Scopu meu in viata este sa lupt cu ea pana la moarte, sa-mi ating tzelurile cu ambitia mea care ma poate duce pana la auto-distrugere. o intrebare foarte buna
Scopul meu in viata e Femeia cu Mustata ) Joke. vad eu ce scop am in viata
Hmm, scopul meu in viata e la plural... sa realizez ceva si nu doar sa fac umbra pamantului, sa-mi gasesc satisfactie in munca, sa-mi placa ceea ce fac, sa cunosc fericirea si sa o merit, sa iubesc si sa fiu iubita, sa TRAIESC, si nu doar sa supravietuiesc. Sa vad ca in urma mea am lasat ceva, o vorba buna in sufletul cuiva, o privire calda.
chiftelutacrocanta întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: