| EvangelineDS a întrebat:

Care crezi ca ii cea mai buna scuza pentru. un 4 la teza/test la mate?

Răspuns Câştigător
| Artemisia a răspuns:

Hmm...nu prea am experienta in materie de scuze, dar am sa incerc.
''A fost foarte greu''
''Toti colegii au copiat, iar eu pentru ca am vrut sa raman cinstita m-am ales cu 4''.
''Omul are si zile proaste''
''Este prima si ultima data cand se intampla''
''Nu ma pricep la mate''
''Nu eram atenta''
''M-am grabit''
''Nu am invatat, recunosc ca nu m-a interesat''
etc.
Eu am stat acum un pic si am cugetat si mi-au venit multe ideei, mai incearca si tu si o sa fie Okay.^^
Bafta!^^

8 răspunsuri:
| yumeee a răspuns:

" E o notă şi am probleme mult mai importante decât asta. "

| Oti a răspuns:

Eu zic ca ai putea sa spui ca tu nu vrei sa faci ceva in viitor cu matematica.Nu vrei sa te axezi pe ea insa tu inveti doar pentru nota, iar acum ai invatat tu ceva ceva dar daca nu iti place si nu te pasioneaza nu ai luat`o in serios te`ai grabit te`ai incurcat si ai luat 4.:d

| seby005 a răspuns:

Colegul a copiat de la mine si profa ne-a scos pe amandoi afara si ne-am ales cu un 4
Profa -fu a fost nervos pe colegi ca au facut galagie la ora si am primit la mate exerciti ce nu le-am facut in clasa si nu ne-a zis ca ne da asa ceva la teza
Mi-a fost rau si nu am putut sa ma concentrez.

| Adiitza a răspuns:

Si lenea este o scuza happy

| ioana_3915 a răspuns:

Nu am inclinatie spre aceasta materie si nu o pot intelege sau in ziua aceea m-am simtit foarte rau si nu gandeam bine big grin

| lorycool a răspuns:

Poithinking Mie nu mi s-a intamplat niciodata sa iau 4 la mate dar eu as spune ceva de genul:"A fost foarte greu! Am incurcat formulele iar jumate de test a fost geometrie si dor stii ca eu nu ma pricep big grin " Bafta!

| lorycool a răspuns:

Deci? cui ii dai fundita?batting eyelashes mie ca am raspuns prima!

| cosmy_7533 a răspuns:

A fost foarte greu si toti colegi au luat note de 4 si de 5! Funda?