| MrWrestleMania a întrebat:

Care dintre aceste doua carti le-ati alege sa le cititi? Winnetou de Karl May sau Ultimul mohican de James Fenimore Cooper? Care ar fi mai interesanta, mai frumoasa, mai cu actiune?

Răspuns Câştigător
| cherrybomb a răspuns:

Winnetou de Karl May ti-o recomand cu mare drag este o carte care merita citita :X la inceput primele pag nu o sa te pasioneze si o sa vrei sa abandonezi dar pe urma este ff interesanta

7 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Ambele-s niște porcării notorii. Faimoase din cauza clișeelor societății. La vremea lor au fost ceva dar nu-s genul de cărți care să rămână sus peste veacuri. Mai bine ai citi Insuportabila Ușurare a Ființei de Milan Kundera sau Portocala Mecanică de Anthony Burgess.

| Userrr a răspuns:

Pentru mine cartile is de raat.happynuma tocilari citesc carti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa parerea mea eu iti sugerez sa citesti Ultimul mohican de J.F.C

| LadyLilith a răspuns:

Winnetou.

| DedeDedycz a răspuns:

Winnetou de Karl May, mie mi se pare ca are mai multa actiune, si este mai interesanta si tot odata captivanta.

| bia0000 a răspuns:

Ultimul mohican sta in biblioteca mea de foarte mult timp(10 ani pe putin) nu l-am citit pentru ca am vazut filmul si nu mi-a placut deloc
@mysy:cei care nu citesc sunt ignoranti, niciodata nu isi vor depasi conditia si vor ramane doar la cititul sms, la vb pe mess si eventual citirea emailurilorwinking

| adry2011 a răspuns:

Winnetou este foarte interesanta.