| iuandfto a întrebat:

Care dintre aceste tunsori bob ati alege?
1.http://www.divahair.ro/......metric.jpg

2.http://styleshopper.ro/blog/wp-content/uploads/2009/09/t unsoare-2009.jpg

Credeti ca aceste tunsori imbatranesc? Adica tata mi-a spus sa-mi aleg ceva mai tineresc pentru ca ma imbatranesc prea mult astea.

21 răspunsuri:
| Baiaaanca a răspuns:

Mie-mi plac amandoua. Dar le poti combina, adica te tunzi ca si in prima si iti lasi bretonul ca in a doua, cred ca ar fi ideal. E alegerea ta, Succes!

| Emena a răspuns:

A doua imi place ma mult

| Elly4all a răspuns:

Pai a doua imi place la nebunie, insa este cam greu de intretinut...prima este si eleganta, la moda si este usor de tinut daca ai parul drept.

| amaadina a răspuns:

Prima tunsoare mi se pare super faina, dar depinde si de forma fetei pe care o ai... happy

| Mary Marry a răspuns:

Nu, nu vad de ce ar imbatrani aceste tunsori.
Mi se par super frumoase amandoua, dar eu cum am parul mai ondualt de fel as alege varianta 2. Mi se pare super tare frizura.

| ღβ3b3LuSa a răspuns:

Amandoua sunt frumoase... Dar imi place mai mult primahappy

| Диана a răspuns:

A douahappy

| Roxii a răspuns:

Amandoua imi plac dar a doua este greu de intretinut eu as alege-o pe prima e de efect!kiss

| Cristi_6252 a răspuns:

A 2-a

Nu cred ca te-ar imbatrani, dar depinde de forma fetei
1. este frumoasa si chiar nu te imbatraneste indiferenta de forma fetei
iar 2. este pentru fete(femei) mai in varsta. adica nu ai vedea vreo fata de 15 ani care sa aiba parul asa si sa ii stea "uau".

depinde de care tunsoare iti place si tie mai mult. succes

| criss:) a răspuns:

2.pare mai funky, mai tinereschappy
mie imi place mai mult.pentru o fata mai eleganta ar merge mai bine 1.

| dyana_8491 a răspuns:

Buna! eu as alege o tunsoare bob cu breton drept, da o nota desenzualtitate!big grin
eu sunt de parere ca niciuna nu imbatraneste! din contra poate fii purtata de orice persona la orice varsta! sunt sigura ca tatal tau a vazut tunsoarea la o persoana mai in varsta si crede ca asa a arata oricine se tunde bob!big grin deci bafta!:* alege ce-ti place!winking

| © E m i ℓ y a răspuns:

Sincera sa fiu imi plac amandoua, insa nu mi-ar sta bine cu niciuna.
Nu cred ca imbatranesc laughing
Alege ce iti place.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi place mai mult cea din prima imagine. Te vor face sa pari mai matura, dar nu te vor face sa pari cu mult mai mare decat esti(e posibil sa-ti puna 2-3 ani). Daca consideri ca e o tunsoare care te-ar avantaja, incearc-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A 2`a ii mai rebela, mai tinereasca. Prima ii prea de babe. Bobul ala clasic, pe care si-l fac babele, sau femeile cand ajung la o varsta...

Deci: A doua`! love struck

Baftaa`!:*:*:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-ar place aman2... Dar mai mult a2a :]. nu stiu parerea mea ^^

| Deiiu26 a răspuns:

Mie imi place nr. 2 si cred ca e foarte sic.

| andreea2011 a răspuns:

1 pentru ca este tinereasca si nu imbatraneste deloc, 2 zici ca esti una drogata lasati tunsorile prosesti puneti mana pe carte

| anca35 a răspuns:

Salut! eu as alege-o pe prima! dar tu alege ce e cel mai bine pentru tie si cu care tunsoare te simti cel mai bine! baftawinking

| ioana_3024 a răspuns:

Prima

| dyana_4857 a răspuns:

Prima nu e chiar la moda si a doua te-ar imbatrani