| BLG a întrebat:

Care dintre exercitiile fizice pentru slabit sunt cele mai eficiente?

fundaaaaabig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| RubenRonaldo a răspuns:

De obicei...se alearga pe un stadion sau in jurul blocului/casei 1 ora pe zi se fac exerciti de trunchi si 30 50 abdomene...

7 răspunsuri:
| yoo23 a răspuns:

Cel mai bun sport e mancatul mai putin si mai sanatos.

| BlackVeil a răspuns:

Alergatul de dimineata e cel mai bun! Si nici nu te costa vreun ban.winking

| AnaEindragostita a răspuns:

Flotari

| sNukki a răspuns:

Toate sunt eficiente daca sti sa le executi corect

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara exercitii grele poti folosi nu stiu ce aparat de la telshopping cu 199 lei, destul de ieftin daca stam sa calculam cam cat de mult cheltuim d ex intr-o luna la sala, si in plus daca sti sa-l folosesti il ai toata viata e si pentru eliminarea grasimi si celulitei dar si masaj si e pentru orice varsta.

| 2122009 a răspuns:

Daca vrei sa slabesti, apuca-te de dans! orice fel de dans! eu m-am inscris intr-o trupa de dans si in 3 zile am dat un kg fara efort, parerea mea, din tot ce am incercat pana acum regimuri, jogging si altele dansul e cel mai eficient!big grin Si este si f distractiv big grin

| NecunoscutaPersoana a răspuns:

Buna... eu sunt o persoana foarte slaba. Iti dau cateva sfaturi in cele ale mancariiwinking

Deci :

Incearac sa reduci din paine. Dulciurile, sucurile cu acid, pastele, carne. Acum de Craciun incearca sa mananci doar legume sau ceva care sa nu contina multa carne.Incearca sa faci in fiecare dimineata cand te scoli ceva exercitii.

Sper ca te-am ajutat iar acum printr-un mesaj daca nu te superi zi-mi si mie cum sa ma ingras la varsta de 12 ani jumatate cu 38 kg sunt foarte slaba chiar dac unii zic ca nu. inca nu m-au vazut in fata

Deci daca nu te superi astept mesajulwinking