| buburuzaucigasa a întrebat:

Care dintre puterile celor 4 fantastici ati vrea sa o aveti si de ce?

Cel mai amuzant raspuns primeste fundita.

Răspuns Câştigător
| maryus92 a răspuns:

As vrea sa fiu ala elastic pentru a agata mai usor fetele

6 răspunsuri:
| Led a răspuns:

Ala care zboara cu ajutoru flacarilor ar fi tare s arzi p toata lumeahappy. Da si ala care s lungeste ca esti in africa da ajungi cu capu in america... da cel mai tare ar fi s fii aia-jessica alba care s facea invizibila pentru ca poti s vezi tot ce vrei oriundesmug

| Im.GIulee a răspuns:

Vreau sa fiu invizibila ca sa pot speria pe toata lumea. Vreau sa aflu tot ce se zice despre mine si sa pot sa le iau penarele din ghiozdan ca sa le pun in cap... Eh asa-s eu mai ciudata :-s

| casmaua a răspuns:

As vrea puterea de a fi pietros deoarece atunci as putea sa alerg de dusmani(cum zic manelisti) si sa lovesc masinile si as putea sa ma prefac ca sunt statuie(as fi cel mai bun la v-ati ascunselealaughing:*

| SakuraTheCherryBlossom96 a răspuns:

Puterea lui Sue.Pt ca clar m-am saturat de undele momente din viata. Pot sa fac tot ce vreau si nimeni nu ma vede.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Clar Sue - sa devin invizibila. Nu poti sa atingi ce nu poti vedea, deci degeaba arzi, te lungesti sau esti din caramizi tongue iti dai seama cum ar fi sa poti fi oriunde iti doresti, fara sa te vada/opreasca nimeni si sa faci ce vrei? tongue yuuupee laughing

| adriana97_5200 a răspuns:

Eu vreau sa fiu invizibil m-am saturat de acum de viata

Întrebări similare