| ingerashpierduth a întrebat:

Care dintre vedete va enerveaza cel mai mult si de ce?

32 răspunsuri:
| LCD a răspuns:

Bahmuteanca.

| jony a răspuns:

Cele mai mari vedete care ma enerveaza is astia din guvern!

| DeeDee28 a răspuns:

Hannah Montana sau Miley Cirus...nici nu stiu exact cum o cheama. Pentru ca e foarte cunoscuta si dupa parerea mea nici nu e o actrita buna si nici nu canta prea frumos. Doar aspectul o ajuta

| Pr@jYTuRyC@_DuLkE a răspuns:

Ma enerveaza mircea badea ca vorbeste mult si fara rost si ca abia stie sa se exprime

| AnaEindragostita a răspuns:

Pai cele care nu au still nu canta bine sau nau dansat niciodata frumos...

| gabriela a răspuns:

Mihaela Radulescu. Pentru comportamen.

| hominid dreak a răspuns:

Toate.Sunt niste papacioci.

| campanario a răspuns:

Ronaldo happy. Pt ca nu este deloc umil, asa cum e Messi de exemplu', isi da aere. Nu ma enerveaza numai ca mi se pare exagerat laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu imi place de cei care promoveaza manelele la tv.
@sexysuper Mircea Badea se exprima mai bine decat ai crede tu vreodata...cum de il bagi in aceasta intrebare?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Justin Bieber

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bianca Dragusanuwinking

| KiddFaraSentimente a răspuns:

Hmmm... thinking
Nu o sa ma leg atat de vedetele din Romania, ca deja se stiu cum sunt majoritatea oh go on.
Fac totul pentru a-si promova imaginea si totul, facand numai lucruri stupidelaughing.
Iar dintre celelalte vedete, ma enerveaza foarte tare Miley Cyrus. straight face (P. S: nu-mi pasa cati fani are!) Nu are nicic cine stie ce voce tongue, nici cine stie ce talent tongue. Cum a mai spus cineva ''doar aspectul e de ea.'' Si multe altele.raised eyebrows
Aaaa. si sa nu-l uit cumva pe domnisorul Justin tongue. Dupa care mai nou is nebune toate fetele. Ce sa mai zic de el. tongue La fel ca si la Miley, nu are cine stie ce talent. Plus ca pare mult mai mic de 16 ani sau cat are. thinking
Ma rog oh go on. Astia in mos special, dar mai mult si altii.hee hee

| Alina_9354 a răspuns:

Oana Zavoranu...se da prea mult in spectacol si isi spala rufele in public!

| Ea12345 a răspuns:

Adevaratele vedete nu sunt asa enervante.Am vazut raspunsurile de mai sus, si eu chiar nu cred ca Bahmuteanca e vedete. E cantareata, artista? Pur si simplu prezinta o emisiune TV.Ca sa nu mai spun ca isi face emisiunea cu manelisti.happy
Vedetele se mentin acolo sus.Nu apar cu declaratii penibile cau certuri in fata tarii cu mama sau iubitul.Nu apar cu declaratii cum ca s-ar fi culcat cu x sau y.Ronaldo poate fi dat exemplu, asa cum a spus si @campanario.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| Razvan a răspuns:

Domnisoara Solcanu si Domnul Nikitathinking

| liveincolors a răspuns:

Nu vreau sa dau nume. Ma enerveaza persoanele publice care se dau mari cantareti/cantarete, dar de fapt n-au niciun talent, care ies in fata numai prin scandal.straight face

| Alisa a răspuns:

Monica Columbeanu, si nu numai ea. Dar na, astea sunt vedetele noastre in Romania.
A ajuns mare vedeta, macar daca ar avea cu ce si daca ar fi muncit ea cinstit sa castige ceva din tot ceea ce are.

| kaya a răspuns:

Bahmuteanca ca ii place sa se dea mare si sa ia lumea in ras.

| Tourniquet a răspuns:

Multe. Exemplu Monica Columbeanu. O moldoveanca care se chinuie sa vorbeasca romaneste. A fost cu Irinel ala doar pentru. bani, acum nu mai are bani, si gata - se despart!

| AndutzaAndu a răspuns:

Sexyleanca Brăileanca, Nikita, Dan Diaconescu cu Magda şi Tolea Ciumac în frunte laughing, Monicuţa Porumbeanu şi cu al ei Ricky Martin de România.

| Arfina a răspuns:

Mircea Badea! El nu poate fi numit,, vedeta,,! Vorbeste mult, prost si fara rost! Nu stie cand sa se opreasca! Si pentru cei care au spus de Monica Columbeanu, sa stiti ca nu aveti dreptate! Nu isi da aere! Eu fac parte din agentia ei de modele! O cunosc personal, si va spun 100% ca nu e nici increzuta, nici fitoasa!(exceptie facand show`urile de moda) ceea ce vedeti voi la TV ca face ea... pur si simplu, cand cineva o ataca, riposteaza! Se apara! Toata lumea ar face la fel!winking

| Miss Maddy a răspuns:

Toatewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NIchita

| SimonaMrr a răspuns:

Sunt muultee
in primul rand toate pitsipoancele si totsi cocalarii din Romania
Monica Columbeanu, Laura Cosoi(pe ea pur si simplu nu o suport eu pentru ca mi se pare fitoasa)
si din afara cred ca pe Taylor Swift alias Taylor Shift

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hannah Montana sau Miley Cyrus-Adica Hannah Montata cum ii spun eu! Are prea multe fite si e moarta dupa baieti, cum de altfel au inceput sa fie cam toate fetele din ziua de azi!

| littlesunshine01 a răspuns:

Sunt de acord cu deedee...miley e o vedeta cu fite si a ajuns cunoscuta datorita tatalui ei...p.s.hannah montana e cel mai stupid serial tv

| 1235678907452352 a răspuns:

Dan Diaconesculaughing

| Morenastyle a răspuns:

Ma enerveaza vedetele fara talent si care mai am si multe fite pe deasupra.

Întrebări similare