Mie imi place mult vara pentru ca e cald, se intuneca tarziu si ai mai mult timp la dispozitie sa faci ce-ti place :X. Nu imi place primavara si toamna, in schimb imi place iarna pentru ca e anotimpul sarbatorilor.
Buna! Fiecare anotimp are frumusetea lui. Trebuie sa le apreciem pe toate, fiindca cu bune si cu rele, ele ne sunt date de la Dumnezeu! Mie cel mai mult imi place primavara, deoarece natura ne reimbata cu prospetimea ei
Imi place mult toamna. Ma fascineaza orice zona de padure cu frunzele multicolore, care mai vestede, care in devenire ruginii, si spun asta pentru ca eu consider ca acest tablou reprezinta pictura lui Dumnezeu. Ea se vede mai bine de catre om, mai ales cand este cerul senin.
Vara pentru ca pot sa merg la scaldat se intuneca tarziu si pot sa dorm afara :X:X:X:X si iarna pentru ca e zapada si ador sa ma uit pe geam cum ninge
Primavara, deoarece ziua mea de nastere si ziua de nume e primavara dar si pentru ca toata natura reinvie, aerul este curat si toate pasarile cu catatul lor melodios se intorc la noi in tara incantandu-ne auzul, mai imi place primavara datorita ghioceilor si a sarbatorilor de Paste care imi place sa le petrec la tara alaturi de familie si de prietena mea cea mai buna pe care o vad doar in vacante, deoarece stam in orase diferite.
Deci asta e o opinie, nu o intrebare. Mie imi plac toate, primavara:exiprima prospetime si noutate, vara:e cald si te distrezi mult, toamna:un anotimp deprimant, iarna:la fel ca toamna doar ca este o deprimare presarata de sarbatori
Mie cel mai mult imi place vara pentru ca in primul rand... e vacantaaaa` ) :X. distractie, baieti, plj etc... imi mai plc si iarna`:X pentru ca e Craciunuu` cadouri, alea, alea`:X)...
Si ziua mea e tot pe 23 septembrie si ma cheama tot Andreea:*:* cat despre anotimpuri sunt total de acord cu tine
Ador toamna ploaia care este pasiune mea ador cand ploua si ies crisantemele frumos mirositoare frumos anotimp si iarna imi plk pentru ca sunt sarbatorile celemai frumoase din viata uni om:*