Artistii mei preferati sunt Selena Gomez, Justin Bieber, Demi Lovato, Miley Cyrus... Mai toti artistii de la Disney
ai tai?
Julio Iglesias si Charles Aznavour sunt preferatii mei. Amandoi impart acest prim loc in inima mea. Sunt deosebiti.
@BRO, cred ca tu ii confunzi. Charles Aznavour nu a murit din cate stiu eu. Are 86 de ani si e in viata.
Un adevărat iubitor de muzică nu are niciodată un favorit, sunt prea multe formaţii bune. În momentul de faţă ascult foarte mult Iron Maiden.
Puya, Rihanna, Pussycat Dolls.
Ca actori : Jennifer Lopez, Steven Seagal, Angelina Jolie.
Artistii mei preferati sunt Selena Gomez, Justin Bieber, Demi Lovato, Miley Cyrus... Mai toti artistii de la Disney
Preferatii mei ca actori sunt :cameron diaz, johnny depp iar ca muzicieni imi plac celine dion, aerosmith(abia astept concertul) si vama veche
Ai mei sunt avril lavigne, demi lovato, miley cyrus, selena gomez, ashley tisdale. La trupa blaxy girls
Bacemi, inseamna ca sursa mea nu fu de incredere si nici nu mi s-a parut necesar sa verific la vremea aia. Acum daca IMDB iti da dreptate ce sa zic, n-a krapat... inca Treaba asta e prinsa in planurile pe termen scurt. Crezi ca-si face AMR-ul tragind in fiecare zi cite o liniuta pe perete?