Em... Daniela Crudu Scz, eu cred ca... Andreea Esca este cea mai cunoscuta...
Shin.
@bubulina, cum poti sa intrebi asa ceva? Are 19 ani si arata... cum arata Si mai e si saraca de. "duh" pe deasupra... ce-si poate dori un barbat mai mult? )
Shin.
Tare ciudata fiinta e Daniela Crudu asta... E asa... In carne... Nu prea i se potriveste "Crudu". Poate Daniela Biftec.
@DMV, pai era cruda odata. acum clar nu mai e, dar i-au ramas numele... si silicoanele.
Shin.
Nu zic de profesionalism, atitudine, etc... ci de aspect si charisma: dupa parerea mea, Melania Medeleanu e o prezenta placuta. restul.nu comentez ( nici de bine nici de rau)
De departe Andreea Esca...este si cea mai longeviva...
Crudu nu mai este cruda de mult, ca intre timp se pare ca fost si maritata si a inceput sa se coaca, a pozat intr-o revista pentru barbati si a dat in parg si apoi si-a dat bacalaureatul...
"gura targului" spune ca tatal sau i-a facut o emisiune speciala pe TVR2, unde va presta impreuna cu Aurelian Temisan...nu stiu exact profilul emisiunii, daca intre timp nu o fi cazut din copac de tare ce s-a copt...
Andreea cretulescu si melania medeleanu. Prima este o persoana foarte directa, spune oricui si oricand ce gandeste indifernt cine ar fi si arata in emisiunea ei adevarata fata a lumii, mai ales a Romaniei. Imi place de ea.
Melania Medeleanu are carisma si este o persoana foarte placuta. Zambeste la orice si imi place cat de repede si cat de clar vorbeste. Astea-s pereferatele mele.
Caly
anonim_4396 întreabă:
mariaaolguta întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: