Cati ani ai? 5?
Am mult mai mult decat iti imaginezi
Atunci cum poti sa zici capra cu trei iezi cand asta nu e carte. Chiar daca poate ai vrut sa faci o gluma e de prost gust.
Daca asta nu e carte ce e? hartie igienica?
Khaled Hosseini-Vanatorul de zmeie
John Steinbeck-La rasarit de Eden
Friedrich Nietzche-Antihristul
Nu am citit prea multe carti, dar la majoritatea, dupa ce le terminam, puteam spune ca a fost cea mai frumoasa carte...Mereu ne schimbam parerile despre "cea mai frumoasa carte citita". Tocmai am citit Cismigiu & comp si a fost o carte foarte frumoasa si amuzanta. Cele citite acum ceva vreme si care mi-au placut au fost: Zece negri mititei, Invitatie la vals, 2 ani de vacanta, insula misterioasa....
N-am mai citit o carte în întregime de mult timp. Dar ultima carte pe care am citit-o şi îmi amintesc că mi-a plăcut a fost Întuneric de John Saul.
Legislatia auto 2011, cea mai buna carte, care am citit-o, atat de mutl mi-a placut incat am citit-o de 3 ori
Makr ai luat sala?
Am luat-o cu 23:X
Felicitari. Si traseul?
Mersi, inca nu am fost
tu ai carnet?
hai sa nu mai facem offtopic aici vb prin PM daca vrei
Inca nu, pe 14, adica miercuri am traseul de dat:d
Bafta, sa-mi zici cum te-ai descurcat, eu pe 12.01. 2012 ma programat tarziu... nu vrei sa vb prin PM(personal mesaje), mesaje?
Tarziu...Cand ai dat sala?
Nu cred ca exista o carte preferata, pentru ca toate care le-am citit au foost superbe si pline de mister. Dar sunt cateva care totusi nu le-as mai da drumul din mana : "Universul intr o coaja de nuca" - Stephen Hawking. Fata cu portocale-Jostein Gaarder, dar totusi cele care m`au impresionat pana la siuflet sunt cele de Jules Verne
Jurnalul unui pusti, monstrii de robert sheckley, batman forever si multe altele
Mona89 întreabă:
anonim_4396 întreabă: