| Sabwy a întrebat:

Care e cea mai frumoasa meserie?

Răspuns Câştigător
| lili24 a răspuns:

Cea mai frumoasa meserie este cea care ti se potriveste ca o manuse. Trebuie sa iti placa ceea ce faci, sa nu te plictiseasca si sa ai si satisfactii. Sunt multe meserii frumoase, dar daca nu "pui suflet"in ceea ce faci s-ar putea sa nu gasesti raspuns la intrebare. Pt mine mi se pare a fi doctor o meserie f frumoasa, ai satisfactia ca ai dat ceva din tine cind un bolnav iti multumeste ca l-ai facut bine. Cred ca ar trebui sa fi in al 9-lea cer, nu? Ce poate fi mai frumos cind ajuti un om si "il readuci la viata"? Apoi o stwardesa, sa fi frumoasa sa "emani "bucurie si sa iti faci munca cu rigurozitatea cu care ti-o cere aceasta meserie. Tu pentru ca esti o fata f frumoasa cred ca ti s-ar potrivi o astfel de meserie, acum depinde daca ti-ar placea. Apoi sa fi actor in cazul in care talentul "iti permite"lucrul asta. Arhitect sau proiectant, iti da o satisfactie nemasurata, vezi ca in urma muncii tale, un oras sau o localitate s-a schimbat, nu ar fi minunat sa fi un arhitect bun? Un hair stilist ce isi pune talentul in a face ca si cea mai uritica femeie sa se simta o printesa...etc

30 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea care-ti place.

| ViVi a răspuns:

Pentru mine psiholog
happy

| Roxana_6190 a răspuns:

Nu exista o meserie mai frumoasa ca cealalta fiecare isi gaseste meseria dupa cat a invatat si dupa cum si ce ii place! asa cred

| Timishan a răspuns:

Sa daruiesti din suflet, sa faci orice ai face, din suflet, ...sa fii om de omenie! Nu este o meserie mai frumoasa decat alta, ci oameni care le pun in lumina si altii care le aduc deservicii celor dintai. tonguebatting eyelashes

| madamanu a răspuns:

Eu unul vad ceva foarte interesant (nu e considerata chiar meserie, mai degraba profesie) in pilot, co-pilot, stewardese... E o "meserie" la care nu are ce sa nu iti placa zic eu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In ochii mei, arhitectura este cea mai frumoasa. Mi se pare un mod de exprimare artistica...
Probabil imi place si pentru ca este un vis pe care am renuntat sa incerc sa-l fac realitate, chiar daca el nu va disparea niciodata...

| danutza a răspuns:

Daca "critica" ar fi o meserie ar fi cea mai frumoasa whistlinghee hee

| Anonim_9586 a răspuns:

Ceea de a fi Dj? Mie una imi place si chiar asta vreau da devin.:d

| Leea1234 a răspuns:

Cea mai frumoasa meserie... aia pe care o practici cu drag!

dar ca un raspuns...eu cred ca doctor ginecolog...pentru ca 70% din pacienti...vin bucurosi la doctori...vin 2 si pleaca 3!
eu m-as simti cu adevarat implinita... daca as avea aceasta meserie!
parerea mea!

| Silvia a răspuns:

Lenevitul thumbs up

| Sabwy explică:

Mie imi place meseria de Actrita si Psiholog :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stewardesa... cea mai buna love struck.eu asta vreau sa ma fac.

auran
| auran a răspuns:

Cea pentru care ai daruire si placere...

| alexa a răspuns:

Eu cred ca ceea ce faci cu drag si ce. ti place, in care sa pui sa suflet, sa nu o faci fortat de imprejurari, in care te poti darui este cea mai frumoasa...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Cea ce te reprezintă care este un hobby, nu un stres.
Pa, pa.

| lostcontrol12 a răspuns:

Meseria pentru care te trezesti in fiecare dimineata fericita ca te duci acolo.care iti place, care te satisfacehappy

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Aia care iti place tie.
Aia pe care o practici cu bucurie.
Aia care iti da tie satisfactie interioasa, dar si banoasa.
Aia la care ai visat de mic copil.
Cele care nu includ rahat (exceptie scatofilii) si alte chestii scarboase.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Cea care o faci din placere.

| Haydee a răspuns:

Pentru mine cea mai fumoasa meserie e cea care imi placebig grin
Si mie imi place meseria de profesor deoarece trebuie
sa ai intr-adevar rabdare si intelegere pentru elevi.De asemenea trebuie sa le explici cu atentiehappy
Pentru mine e un fel de arta sau o provocarewinking

nony
| nony a răspuns:

Sabyna.¨cea mai frumoasa e cea care iti place¨.ai auzit raspunsuri mai folositoare ca astea vreodata? rolling on the floor

| www a răspuns:

Orice are legatura cu arta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru mine medic de animale. poti ajuta suflete nevinovate care se bazeaza pe tine. eu iubesc aniamlele si sper sa le ajut pe toate cand voi fii mare.am 12 ani

| opensky a răspuns:

Cea mai frumoasa meserie, din punctul meu de vedere, este cea de controlor trafic aerian.pentru asta trebuie sa faci cursuri la academia romana de aviatie (in baneasa- strada frumoasa nr 5), costa in jur de 6ooo euro.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca inveti si te pasioneaza orice meserie poate deveni cea mai frumoasa meserie!

| alexiacob a răspuns:

Cea mai frumoasa meserie este aceea care o faci cu placere

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai frumoasa meserie este meseria de fotbalist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te faci actrita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cea mai frumoasa meserie este cea care iti place.

| ramonawilliamforever a răspuns:

Hmmm...depinde de fiecare persoana.de exemplu eu imi doresc sa devin regizor de film...

Întrebări similare