Rusa, Poloneza+majoritatea limbilor slavice, Germana - limbi europene
Japoneza, Chineza, Africana, Araba...
In scoala mi s-a parut latina a fi cea mai grea/tampita/useless/aiurea limba folosita.
Limba pe care o folosesc copii mai nou la messenger.
Cred ca germana. Din limbile pe care le-am auzit si eu
Limba mandarina(poate fi pronuntata in patru moduri sau tonuri)
Exemplu:"Buna ziua" in mandarina "Ni Haow" (haow se spronunta ca o singura silaba, iar tonul trebuie sa fie jos la inceput pentru ca la sfarsit sa in ridici).
Auzisem ca romana e cea mai grea limba de vorbit
cred ca si chineza e dificila...
toate limbile sunt grele dar pentru cel care o vorbeste de cand e mic nu e greu pentru ca, chiar daca noua ni-se par grele chineza, japoneza, etc si lor li se par grea romana sau orice alta limba deci toate limbile sunt grele
Nu stiu! dar presupun ca chineza! are accentul acela...scrisul!
Sunt 2 cazuri...greu de vorbit de copiii care abia invata sa vorbeasca sau de adulti care o invata ca pe o a doua limba...pentru copiii mici cel mai greu de vorbit e coreana, baistrucii invatand sa vorbeasca bine abia la 5 ani...pe cand daca e sa inveti o limba straina... cel mai greu de invatat si vorbit este germana cel mai probabil...
Limba aia ce o vorbeau egiptenii de pe vremea faraonilor... cu hieroglifele lor... cred ca aia ii...
Cea mai grea limba de pe paman este Chineza si iti spun asta sigur, iar a doua cea mai grea limba este romana!
HaruhiFujioka întreabă: