'Johny English'
Nu stiu daca e cea mai tare comedie, dar e singura comedie pe care as putea sa o vad cu familia. Restul, gen Road trip, American pie nu prea pot fi vazute cu familia.
Mie mi-a placut foarte mult "Freaky Friday" si e genul de comedie pe care il cauti. Mi s-a parut foarte haios.
The Ugly Trough e misto si noua(merita vazuta zic eu)
She's Out of My League o alta propunere.
Mai poti vedea Our Family Wedding si Cop Out.
Depinde de ce iti place si tie! Bafta.
The proposal. l`am vazut de curand si chiar mi-a placut. Nu stiu daca este cea mai tare comedie. dar, fiecare cu gusturile lui.
Uite-te la Senseless.razi pana nu mai poti . little man. daca nu l-ai vazut, Dumb and Dumber, Don't mess with Zohan, The hangover...hmm. cred ca astea sunt comediile la care am ras cu lacrimi
Poi eu am vazut : Ala micu'; The hot chick ( puiul fierbinte)
dar singur acasa este cel mai tare. sper sa iti placa :*
Pai... Daca ai o familie cu simtul umorului un pic mai dezvoltat si accepta chiar si chetiile mai porcoase din filme iti recomand Ali g in da house, daca vrei o comedie care nu este porcoasa, dar totusi sa razi destul de mult iti recomand Why did i get married too, Little Nicky, sau un film cae l-am vazut chiar acum jumatate de ora The bounty hunter.Succes
Http://s1.gladiatus.ro/game/c.php?uid=136832 super tare dar descarci doar cu 2mbps:)
la rrrrrr m-am dus de 3 ori la baie ca era sa fac pe mine cu gerrard de pardieu
sau foarte tare a mai fost the longest yard cu adam sandler
anonim_4396 întreabă: