Mie imi place sa experimentez ceaiuri noi.In functie de stare, de momentul zilei aleg un anumit ceai.Pentru inviorare in prima parte a zilei aleg ceaiul indian, in a doua parte a zilei, imediat dupa masa de pranz prefer ceaiul verde.Ador ceaiul de menta, dar asta nu insemna ca il beau zilnic(impropriu ceai, de fapt, o infuzie). Acum savurez ceaiul rosu Roibos Vanilla.Toate pot fi cumparatede la hipermarket.Cineva mi-a recomandat peTPU ceainaria"GreenTea", dar n-am ajuns inca acolo. Mira
Eu prefer ceaiurile din plante medicinale indigene.
soc
pojarnita
macese
tei
musetel
menta
Mie imi place ceaiul Siembra,,, oolong tea-ja&minc... este un ceai de fructe naturale si are o aroma placuta si se gaseste la Plafar sau la Plus in orasul in care locuesc eu...
Spre rusinea mea nu am un ceai preferat, dar beau din cand in cand ceai verde pentru dezintoxicare, ceai de lamaie pentru revigorare, ceai de zahar ars pentru tuse, ceai negru in loc de cafea si ceai de salvie pentru a alunga astenia de primavara...asadar, nu-s o experta si ma feresc de ceaiuri pentru ca pateaza dintii. Succes.
Earl grey, este un ceai negru, destul de puternic cu parfum intens datorita esentei de bergamota(un arbore citric), privine din india sau sri lanka, este antiseptic, antidepresiv si ajuta in raceli.imi inchipui ca se gaseste in orice complex comercial. mie imi place aroma la nebunie.