| Black_Cherry a întrebat:

Care e cel mai frumos film pe care l-ati vazut cu cea mai impresionanta poveste sau lectie de viata?

37 răspunsuri:
aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Pay it forward, Simon Birch, I am Sam, toate trei m-au emoţionat profund, merită văzute! Şi What dreams may come, pentru lecţia despre dragoste, speranţă şi imaginile răvăşitor de frumoase...

| Flav a răspuns:

The pursuit of happyness cu Will Smith.

| bigdady a răspuns:

If Only mi-a placut mult si Click

| xibalba a răspuns:

Into the wild si o sa recomand si eu ce a spus Flav, The pursuit of happyness, un film foarte bun.

| Kqzu97 a răspuns:

AVATAR! Avatar spune povestea unui veteran de razboi pe nume Jake este trimis sa infiinteze o colonie umana pe o planeta indepartata numita Pandora. Scopul acestei baze este de a extrage si de a folosi cat mai multe dintre resursele minerale foarte numeroase ale planetei.

Dupa o serie de evenimente ce-i arata cu adevarat cine e de partea dreptatii, Jake ajunge sa se lupte alaturi de rasa bastinasilor Na'vi chiar impotriva oamenilor. Bastinasii au o proprietate foarte interesanta, de aici venind si numele filmului.

Ei pot sa posedeze corpurile umane, luand astfel infatisarea acestora, folosindu-le drept avatare.Este un film extraordinar

| iuandfto a răspuns:

Mie imi plac in special comediile si filmele cu animale. Ultimul film pe care l-am vazut este,, Zeus si Roxxane ''. In el este vorba despre prietenia dintre un caide si un delfin. Cred ca filmul vrea,, sa zica '' : nu conteaza daca sunteti diferiti, important este ca sunteti prieteni.

| Shuellen a răspuns:

Alegerea lui Gracey am timp deci ti-l pot povestii.Este vorba despre o familie cu 3 frati si 2 fete.Acesti copii au o mama care se drogheaza si umba cu deferitii barbati care lui gracey nu-i place.Mama lor ii paraseste si ii lasa in grija bunici printr-o hotararea judecatoareasca iar aceasta pleaca si vine doar sa primeasca banii bunicii care de fapt reveneau copiilor.Gracey si sora ei sunt doua fete care niciodata nu au avut o familie adevarata, iar toti fratii erau vitregi de tata.Sora lui Gracey ajunge la fel ca mama ei, iar Gracey alearga in sus si in jos pentru a avea grija de fratii ei.Cand aceasta isi da seama de ceea ca bunica faceau cu banii se duce la psihologul scolii la care invata si ii cere ajutor.Acesta ii propune sa se duca sa faca o cerere prin care fratii ei ii pot fi incredintati ea fiind minora. Judecatorii kii spun ca daca vrea sa fii "copiii"ei trebuie ca iain max. 3 luni sa aiba o casa o masina si fiecare sa fie curat aranjat, iar Gracey sa aiba un salariu de nu stiu cati $. Asa cand copii au ajuns la tribunal mama lor a fost chemata si li s-au spus copiilor s-o aleaga ori pe Gracey ori pe mama lor.Acestia au aleso bine-inteles pe Gracey si deja ma doare manabig grin la sfarsit se termina cu niste scrisuri pe ecran care spune ca Gracey este studenta universitara si ca are rezultate bune ca lucreaza la o firma cu un salariu enorm etc etc o sa vezi ce misto este...Mai ar fi un film"acasa in inima ta"este impresionant tot ceva cu droguri si femei este vorba dar pe amandoua ti le sugerez sunt minunate...big grintoate cele bune

| lost.in.rain a răspuns:

Iti recomand sa vezi "PS: I love you". Ideea din film este extraordinara. Iti arata pana unde merge adevarata dragoste.

| Alphawolf a răspuns:

Incearca Barfuss, o sa-ti placa

| Aries90 a răspuns:

P. S. I love you si if Only

| mermadia a răspuns:

Not without my daughter cu sally field. e vorba despre o femeie care pleaca cu fiica si sotul ei in irak/iran, pentru ca sotul ei este de acolo.doar ca el nu o mai lasa sa plece inapoi in america si incearca sa fuga cu fiica ei, dar el tot o prinde si o bate... e emotionant filmu

| dydy21 a răspuns:

Cea mai frumoasa poveste de dragoste ar fi a walk to remember dar un film cu o invatatura ar fi: The Ultimate Gift

| dof21 a răspuns:

The dark side.
Este un film care iti arata ca nu trebuie niciodata in viata sa ne plangem ca avem probleme si ne merge rau.

| vintageheart a răspuns:

Mints Girls este preferatul meu.Si AVATAR mi-a placut foarte tare.

| Azzido a răspuns:

500 Days Of Summer... e ceva ce mi s-a intamplat si mie, intr-o oarecare masura. Il recomand cu caldura happy

| Punct a răspuns:

My Sister's Keeper
Viaţă pentru sora mea
Nu vreau sa-ti spun despre ce e vorba, descopera singura!

| ÅñdRa a răspuns:

A walck to rememberlove struck
am invatat de la el ca tot timpul sa spui :te iubesc...si sa iubesc din toata inimalove struck

| sssSnake a răspuns:

Never back down straight face mi`o placut mult big grin

| ralubruneta a răspuns:

''A walk to remember''. are o poveste interesanta a doi tineri. doame e asa frumoss.am plans cand l-am vazut prima oara.prea frumos :ZX

| ralubruneta a răspuns:

A walk to remember. e cel mai frumos :X:X

| dianarockstar42_8784 a răspuns:

Marley and me e super tare filmul e emotionant, comedie, familie este o imbinare placuta.numai ca se termina tragic...crying

| me9530 a răspuns:

Mie mi-ai placut mai multe, dar preferatele mele sunt "A walk to remember" si "Ten inch hero". "Ten inch hero" s-ar putea sa ti se para putin ciudat la inceput, insa mie mi s-a parut ca are o poveste din care ai multe de invatat.

| euTímea a răspuns:

The lake house big grin. fte tare big grin

| LeonHARD a răspuns:

Banlieue 13(suburbia 13 pe romnește)si banlieue 13 ultimatum. Sunt 2 filme franceze (mai precis e acelasi film dar cu 2 parți) de actiune 100%. Merita vazut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''A walk to remember''. te invata sa pretuiesti persoana de langa tine love struck si sa nu spui niciodata, niciodata tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A walk to remember, te invata sa pretuiesti persoana de langa tinelove struck...merita vazutwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

The Shawshank Redemption pentru mine a fost un film cu adevarat impresionant!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca n-ati vazut "If only" happy cel mai adevarat film, de dragoste, insa merita...

Nici Avatar nu e de dat deoparte, desi nu-mi plac filmele SF, insa ce e bun trebuie recunoscut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie mi-a placut foarte tare AUGUST RUSH.este o poveste impresionanta.