anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care e cel mai ingrozitor lucru care vi s-a intamplat vreodata?

11 răspunsuri:
| Dan a răspuns:

Am mai vaz intreb asta, citeste la mine intrebarea "povestea vietii tale".

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

happySa ma indragostesc de un baiat, care imi spunea ca ma iubeste si in prezenta prietenilor lui uita definitiv de mine straight faceImi pare rau ca mi-am dat seama prea tarziu ca acest baiat nu e de mine.

| Crisu_8081 a răspuns:

Am patit multe lucruri ingrozitoare...nu vreau sa mi le amintesc! Important este sa treci peste...

| giuliahouse a răspuns:

Buna. Sa-ti postec ce mi s-a intamplat mie: eram in Italia(Napoli) si veneam de la munca, era duminica, si o preste o masina in fata mea si un baiat scoate pistolul si mi-a zis sa-i dau banii, dar nu aveam bani la mine m-au controlat si au vazut ca nu am nimic m-au lasat in pace...asta e viatatongue

| viki a răspuns:

M-a lasat prietenul chiar in noaptea de Craciun pentru fosta!
Asta e, viata merge inainte!:*

| ladybird a răspuns:

Personal nu mi s-au intamplat lucruri ingrozitoare, insa m-a marcat moartea bunicului. Sincer de 5 ani eu nu realizez pe deplin ca nu il voi mai vedea niciodata.

| Elena1234456 a răspuns:

Saraca "mumoasa" sad e trist... Mie cel mai ingrozitor lucru care mi s-a intamplat este sa ma ratacesc in padure langa cetatea Neamt cand eram cu colegele mele... eu aveam cheia si m-au asteptat 2 ore happy

| georgica29 a răspuns:

cred ca singurul lucru care il regret este ca nu am ascultat-o pe mama acum 11 ani cand mi-a spus sa nu ma marit si nu am ascultat-o dar intun fel nu-mi pare rau pentru ca din asta au rezultat doi copii frumosi de 10 si 6 ani care i-am facut pe primul la 17 ani deci iti dai seama ca m-am maritat la 16 ani si nu mi-am terminat scoala la liceul de chimie am motive sa regret totv ce am facut

| iulyana a răspuns:

Pai... a fost un cutremur mai mare acum vreo 2 sau 3 ani...nu stiu daca tu l'ai simtit... dar eu stau la etajul 4 si s-a simtit destul de tare! Dormeam...era vreo 11 noaptea si deodata ma trezeste ceva din somn...credeam ca sora mea sare in pat si d'aia se zgaltaie asa...insa cand am deschis ochii si am vazut cum tot ce e in camera se misca scotand niste sunete ingrozitoare...am tipat odata tare.nu stiu... un impuls asa a fost...am tipat "Cutremur"... mi-am pus plapuma in cap si tot ce imi trecea prin minte era gandul ca o sa mor. Eram convinsa ca atunci imi era sfarsitul! Dar nu a fost asa slava domnuluihappy. Mama si tata erau in bucatarie la ora aceea si cand m'au auzit tipand au venit in graba si ne-au linistit. Mamei i se inmuiasera picioarele si abia a ajuns pana la noi in camera big grinhee hee! pup

| iulyana a răspuns:

Si a mai fost un cutremur acum vreo cateva zile... a aratat la stiri... cel din Marea Neagra...eram singura acasa...eram la calculator si deodata incepe sa se miste toate astea pe aici...ma panicasem nu mai puteam sa ma misc laughing am fugit repede pe hol caci acolo este grinda cea mare si este recomandat sa stai si spuneam rugaciuni happy! Am mai tremurat inca 10 minte dupa ce s-a terminat laughing M-am speriat foarte tare si eram si singura oh go on tongue asta e! :*

| ancalazar a răspuns:

Cand eram in primele zile de liceu o fata pe care eu o placeam(nu in modul lesbi al cuvantului) s-a asezat pe bancuta pe care stateam eu si mi-a spus cu un calm tulburator:"Anca nu pot sa te suport! Tu incerci mereu sa pari draguta cu toata lumea.Esti o prefacuta!"...happy