Cand imi crompane cineva la ureche detest imi vine sa ii plesnesc una sa inghita tot din gura
Nu suport puful de pe piersici si imi plac atat de mult... dar trebuie sa ma multumesc fie cu un nectar, fir cu piersici curatate de mama
A...si nu suport sa se tipe la mine.
Eu nu suport atunci cand scartie creta pe tabla sau colegi mei mais cartaie cate un liniar mi se inclesteaza gura pur si simplu
Nu suport sa`si pileze cineva unghiile in prezenta mea, cand aud zazaitul acela ma dor dintii!
Nu suport sa aud pe cineva fluierand de diminiata [7`8], faza naspa ca un coleg si-a dat seama si cum intra in clasa direct fluiera!
Si cel mai tare ma enerveaza cand un paianjen se urca pe mine! etc!
@ weirdo. da se pune si asta
bine ar mai fi multe la mine.betisoare parfumate.lumanari.tamaie.tigari.marar.etc
Nu suport sa aud apa picurand in chiuveta si nu suport sireturile ude pe care trebuie sa le desfac...numai acum ca mi-am amintit de sireturi ude mi s-a si ridicat parul in cap! yuk
Sa plescaie cineva. Simt cum nervometrul se ridica si se face tot rosu. Si ca in filme, privirea mi se focuseaza pe gura respectiva, si nu mai vad nimic altceva, nu mai aud, doar simt cum urmeaza sa explodez de nervi. Dar printr-o forta masiva, nu fac asta, ci doar ies din camera.
Ma i-a durerea de masele cand aud pe cineva ca zgarie cu furculita in farfurie!
Eu nu suport cand scartaie rotiile treamvaiului(fiind la capat de tramvai se aude de parca merge pe timpanul tau )
Polistirenul si scartairul pachetului de vata pe ea.....total enervant! Daca imi faci asa ceva fac tot ce vrei numai sa incetezi.......nu vreau sa gandesc...
Eu nu pot sa suport linistea. Si manea sa fie, nu ma deranjeaza, numa' sa urle sa se auda tot cartieru', altfel imi sar dracii instantaneu.
Davyduchiha2001 întreabă: