| nikolettta a întrebat:

Care e diferenta dintre un tel ca sistem de operare android/symbian si unul cu sistem de operare propriu(mai slabut)? Este chiar atat de mare diferenta?
Va rog fiti fff expliciti.
Ms si funda si vot.

2 răspunsuri:
| happykill a răspuns:

Pai pe cele symbian sau android sunt imi bune, suporta mai multe eplicatii ( gen gps ). pe cele mai vechi nu poti baga aplicatii, doar jocuri java, atat tot. concluzia, symbian e mai bun. ai mai multe facilitati

| Dani223 a răspuns:

Da. un telefon cu sistem de operare(Android, Symbian, Windows mobile, MeeGo) este mult mai bun decat unul cu sistem propriu. Pe ele poti instala aplicatii. ai un market de unde le poti lua. Ovi pentru symbian sau android market pentru android. sau le poti pune tu de pe pc`u tau. Poti folosi telefonul ca multe lucruri. GPS. Busola. Poti masura unghiuri. de obicei si internetul merge foarte bine. Au Flash player. si poti viziona filmulete de pe youtube direct din browser. Jocuri o gramada. insa bateria depinde de telefon. de obicei la Android tine cam o zi. Diferenta de pret intre unu cu OS si unu fara nu este asa mare. Daca vrei sa cumperi un telefon, parerea mea, alege unu cu sistem de operare big grin sper ca am fost de ajutor.