| Gufiii a întrebat:

Care e episodul vostru preferat de la mo si foca fundahappy(argumentati)happy

Răspuns Câştigător
| dedekool a răspuns:

Kidnapare si mazgahappy. deci replicile sunt genialee si rimele sunt perfectehappy. trompi strangete de oua dai sa ploua dai sa ploua, dane jetu` tau de roua, dai sa ploua dai sa ploua[geniaaal]>big grin:d< bumtzi, bumtzi, bumtzi, bumtzihappy Fundapuppy dog eyes?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

20

| nebunatika29 a răspuns:

Psihic...pentru ca imi place in ce fel au potrivit asa incat sa iai niste rime super faine laughing)).

Psihic pentru ca imi place in ce fel au potrivit asa incat sa iai niste rime super faine laughing)).

| NoNameJunior a răspuns:

Episodul meu preferat este acela cu moartea, 16, parca.Imi place pentru ca Mo mereu le dadea replici amuzante si pentru ca mi s-a parut pur si simplu cel mai amuzant.

Psihic.pentru ca imi place in ce fel au potrivit asa incat sa iai niste rime super faine.laughing

| valevale a răspuns:

Pai as spune ca de la 1-15 pentru ca au replici calumea sunt mai calumea,, cioca boca cioca boca v-am dat la toti...moca,, si nu prea stiu e mai calumea si ca situatii si ca tot.Adev ca toate sunt calumea si sper ca te-am ajutat

| hailei2007 a răspuns:

Pufosenia. Mi s-a parut f amuzant, cu final neasteptat si am auzit mai multe replici din episod pe la diverse persoane. Iar, mai nou, pufosenia a intrat in limbajul de zi cu zi cand vrei sa spui de cineva ca e f dulce laughing)

| lebocow a răspuns:

Toate sunt dar mie imi place 20.mazga.
pentru faza aia cu trompy strangete de oua, da sa ploua da sa ploua
da ne jetul dau te roua, da sa ploua da sa ploua big grin

| AndrEyYwTz a răspuns:

Episodul 19 laughing

| Maryoo a răspuns:

Mazga laughing dupa limbaju lor (Mutzi pe fata normal ar fi F***i pe Mata) laughing FUNDA?

| AdiDassler a răspuns:

6 paralele, a fost cel mai tare episod

| Casandra a răspuns:

Psihic-are rime col si e amuzant...am observat ca astea noi is cam naspa

| KikiRiki98 a răspuns:

Mie imi plac la nebunie toate, nu pot alege unul favorit dar iti spun care nu prea imi plac nu stiu de ce nu imi place episodul 18 si 19 mi se par cam seci...toate celelalte sunt foarte fainehappy

| Bezea a răspuns:

Episodul 15 -> Kidnapare

Bumtzi, bumtzi, bumtzi! Barman hai cu M**A!

| LIvIU_4099 a răspuns:

Kidnapare

| Anutza_7145 a răspuns:

Aia care a scris-o dedekool vroiam si eu za zic dar vad ca ai dat funda sad