Multe, fiecare in functie de subiectul abordat...
Insa Walk to remeber si A View from the Top m-au impresionat, intr-adevar, pana la lacrimi!
The other end of the line - actori extrem de indragiti, o poveste de dragoste superba.
Serialul ala vechi "Caracatita" si acum ma obsedeaza, dar nu il mai gsesc
si dintre filmele mai noi, "Seven Pounds"... aproape am plans
"MATRIX" (1) si "Zeitgeist: Addendum".
Ambele au atins in plin realitatea, chiar daca pentru unii pare sf.
Fiecare are picatura sa de "fantezie". Mie mi s-a parut impresionant filmul"Titanic"
Cel mai mult mi-a placut si imi place si acum acest film
TWIN PEAKS, am plans foarte mult cand a murit acea fata LAURA, si mereu asteptam cu nerabdare sa vad urmatorul episod.Cred ca pina in ziua cand viu muri imi va place mereu acest film, a fost dragoste la prima vedere din prima clipa cand am vazut primul episod.
Weekend cu mama.
finalul este neasteptat si foarte trist. Dar merita vazut, trateaza drama unei adolescente parasite de mama si o ia pe un drum gresit. Ti-l recomand
Ceau. Filmul care m-a impresionat cel mai mult a fost Hotel Rwanda. Un film despre atrocitatile ce se petrec in lumea a III-a. Un film despre razboiul intre cele 2 minoritati ale Rwandei.
Sunt multe care mi.au placut. dar m. a impresionat mult. Slumdog milionaire. si nu faza k el era milionar. ci iubirea dintre cei 2... greu
"Love me if you dare" e putin cam vechi ( cam 2003. cred )
E frantuzesc.
Mi-a placut povestea. In cazul in care vrei sa te uiti la el.ar fi pacat sa iti povestesc en-detail. In mare : e vorba de doi - baiat si fata - care continua, atata timp cat traiesc, un joc inceput in copilarie. E si funny, dar si trist. si. m-a impresionat cat se iubeau, desi numai la final realizezi acest lucru
The curious case of Benjamin Button.
Iti da posibilitatea sa vezi o noua perspectiva asupra vietii. Ceva gen.cum ar fi fost daca.
II vorba despre un om care s-a nascut pe la 80 de ani si care in loc sa imbatraneasca, intinereste in timp.Filmul urmareste poveste lui.
In rolul principal e Brad Pitt
Vizionare placuta.
Valenttina întreabă:
GeorgyPingu12 întreabă:
IoanaBogdana întreabă: