Pulp Fiction-un film original, are de toate, si drama si umor mai mult sau mai putin negru, coloana sonora excelenta, distributie de nota 10.Prea multi actori sa-i enumar pe toti.Cantarete-Enya,Loreena McKennitt, Pink, Tarja Turunen(ex Nightwish), Shakira, Suzanne Vega, Annie Lennox, Bonnie Tyler.
Film: The Lake house.Are un subiect interesant, o poveste de dragoste putin mai complicata.
Actori: Sandra Bullock. E frumoasa si talentata.
Cantareata : Laura Paussini
The day the earth stood still. Are un mesaj ascuns foarte puternic--Autodistrugerea.
Filmul "The Law Abiding Citizen" iar actorul preferat Jensen Ross Ackles, pentru ca este talentat, plin de umor si nu-mi spuneti ca n-ati vazut "supernatural", bye!
Filmul meu preferat e "The Woods" e un thriller si e exact cum imi place dar numai am chef sa spun acum tot despre el.Cantaretii mei preferati sunt Alicia Keys, Beyonce, Chris Brown, Gwen Stefani si Tila Tequila
Film: twilight (orice parte.nu cont). De ce?:ptru ca are de toate:drama, romantism, fantezie.
miss congeniality-pentru ca e pe gustul meu
Actori: Sandra Bulock -pentru ca e frumoasa si talentata
Nicholas Cage-ptru ca are filme geniale
Robert Pattinson(OHHH! nu comentez)
Christen Stuard(pentru ca a jucat cu Robert!)
Cantareti: Tokio Hotel (love Bill forever)
Pearmore
Cinema Bizarre.
Acum.gusturile nu se discuta.fiecare cu gusturile lui.imi mai plac filmele horror. dar nu imi vin titluri in minte