| xibalba a întrebat:

Care e lucrul cel mai nebunesc pe care l`ati facut? happy

Răspuns Câştigător
| Leea1234 a răspuns:

Am facut baie impreuna cu iubitul (actualul sot)si cu un alt cuplu de prieteni... goi (pusca)in lacul pantelimon!

25 răspunsuri:
| viatadecacatt a răspuns:

Am condus o masina(la 15 ani)laughing
norocul a fost ca eram la tara ca daca eram prin oras.rolling on the floor

| inna a răspuns:

M-am sarutat cu un tip pe care abia il cunoscusem de o jum de orahee hee

| Pho3nix a răspuns:

Eram la liceu, era ultima saptamana de scoala si ma udam cu colegii in curtea liceului.
La un moment dat am vazut-o si pe profa de Psihologie ca trecea pe langa noi si eu din ''''greseala'''' am udato si pe ea whistling.(de fapt a fost intentionat)
Eu i-am zis ca n-a fost intentinoat si ma crezut laughing.

Am mai facult multe alteleeee dar e prea mult de povestit...

| xibalba explică:

Tiroliana. Mi-a trebuit ceva curaj pentru asta...

| xibalba explică:

@anna, nu esti singura, nici mie nu`mi place sa ma avant prea rau si sa fac prea multe lucruri demne de povestit nepotilor, dar imi place sa ascult, sa ma amuz si sa invat ca viata trebuie traita la intensitate mai mare. E timp si pentru asta.

| hândel a răspuns:

M-am nascut. laughing Daca spun cel mai nebunesc lucru facut, ma expun prejudecatilor, asa ca spun doar ca am experimentat ceva ce foarte putini au curajul s-o faca. Nu mi-a placut in mod deosebit, dar a fost interesant, si stiu ca as fi regretat pana azi daca nu mi-as fi scos-o din sistem.winking

| Ana_6509 a răspuns:

Va admir pentru ca aveti curajul sa faceti lucruri nebunesti pe care sa vi le amintiti si sa radeti povestindu-le.Eu nu am facut nimic nebunesc, probabil sunt prea lasa sau nu stiu...

| georgiana a răspuns:

La fel ca si @inna...se pare ca nu sunt singura laughing

| Klara a răspuns:

Jucam basket la scoala si i-am tras una-n c***e profului de sport rolling on the floor) Nu pot sa uit niciodata faza rolling on the floor))

| Giuly_3112 a răspuns:

Am vomitat pe profu de istorie

| Giuly_3112 a răspuns:

Tu ceai facuthappy?

| Brigitta a răspuns:

Am facut baie in Somes in februarie happy

| M.madallina a răspuns:

Nu cred ca pana acum am facut un lucru nebunesc...

| danyyyel a răspuns:

M'am suit intr'un plop de 2 ori mai inalt decat un stalp de electricitate la varsta de 10-11 ani nu mai stiu cat m-am suit dar stiu sigur mai m-am suit mai sus de jumatate...si din prostie (nu stiu cum )am reusit sa cobor...hee hee

| mirella25 a răspuns:

M-am vopsit in toate culorile in caplaughing

| ☼loli☼ a răspuns:

Am dat petrecere mare cu prietena mea acasa cand bunicii erau plecati la tara laughing unii au plecat la 4 dimineata altii au ramas sa doarma laughing a doua zi cand a ajuns bunica m-a pedepsit pentru o saptamana si a inceput sa imi planga si sa imi spuna ca ea a avut grija de mine si ca de ce i'am facut asta... atunci am cam regretat dar acum imi amintesc cu placere laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am luat masina sefului (o dacia papuc) si am intrat cu ea intr-un stalp...intentionat am facut asta.
Normal ca ma dat afara dupa aialaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"m-am pierdut" de prieteni, aveam 18 ani, si i-am lasat doua zile sa ma caute, m-au cautat si la morga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uitam!winking
anonimul cu 5 ani condus fara permis sunt eu, nu imi mergea parola.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am mers cu banana aveam numai urme de intepaturi de meduze dupa plus celelalte persoane si au mai rupt mana si altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa conduc 5 ani de zile fara permis de conducere.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughingam aruncat cu pungi cu apa si cu oua dupa oameni de pe strada...laughinga fost foarte cool

| mirunaioana a răspuns:

Am spalat-o pe verisoara mea cu detergent!

| adela22 a răspuns:

Am facut baie intr-un lac... weekend-ul trecut la o cabana si ploua si era fosrte frig...totul din cauza unui pariu rolling on the floor...acum suport consecintele...sunt racita de numa laughing

| star a răspuns:

M-am indragostit odata laughing