Am facut baie impreuna cu iubitul (actualul sot)si cu un alt cuplu de prieteni... goi (pusca)in lacul pantelimon!
Am condus o masina(la 15 ani)
norocul a fost ca eram la tara ca daca eram prin oras.
Eram la liceu, era ultima saptamana de scoala si ma udam cu colegii in curtea liceului.
La un moment dat am vazut-o si pe profa de Psihologie ca trecea pe langa noi si eu din ''''greseala'''' am udato si pe ea .(de fapt a fost intentionat)
Eu i-am zis ca n-a fost intentinoat si ma crezut .
Am mai facult multe alteleeee dar e prea mult de povestit...
@anna, nu esti singura, nici mie nu`mi place sa ma avant prea rau si sa fac prea multe lucruri demne de povestit nepotilor, dar imi place sa ascult, sa ma amuz si sa invat ca viata trebuie traita la intensitate mai mare. E timp si pentru asta.
M-am nascut. Daca spun cel mai nebunesc lucru facut, ma expun prejudecatilor, asa ca spun doar ca am experimentat ceva ce foarte putini au curajul s-o faca. Nu mi-a placut in mod deosebit, dar a fost interesant, si stiu ca as fi regretat pana azi daca nu mi-as fi scos-o din sistem.
Va admir pentru ca aveti curajul sa faceti lucruri nebunesti pe care sa vi le amintiti si sa radeti povestindu-le.Eu nu am facut nimic nebunesc, probabil sunt prea lasa sau nu stiu...
Jucam basket la scoala si i-am tras una-n c***e profului de sport ) Nu pot sa uit niciodata faza ))
M'am suit intr'un plop de 2 ori mai inalt decat un stalp de electricitate la varsta de 10-11 ani nu mai stiu cat m-am suit dar stiu sigur mai m-am suit mai sus de jumatate...si din prostie (nu stiu cum )am reusit sa cobor...
Am dat petrecere mare cu prietena mea acasa cand bunicii erau plecati la tara unii au plecat la 4 dimineata altii au ramas sa doarma a doua zi cand a ajuns bunica m-a pedepsit pentru o saptamana si a inceput sa imi planga si sa imi spuna ca ea a avut grija de mine si ca de ce i'am facut asta... atunci am cam regretat dar acum imi amintesc cu placere
Am facut baie intr-un lac... weekend-ul trecut la o cabana si ploua si era fosrte frig...totul din cauza unui pariu ...acum suport consecintele...sunt racita de numa
OanaG întreabă:
liveincolors întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: