Paai : Genul nu imi place deoarece se unge parul si nici nu il prea tine foarte mult, oricum eu nu folosesc deoarece parca sunt transpirat in cap cand ma dau cu gel.
Fixativ- fixativul e destul de bun dar nu imi place, ca daca vrei sa dai cu mai mult (ca sa tine macar pana la 2-3 cand se termina orele ) o sa fie lucios si nu imi prea place, poate nu e un defect chiar asa mare dar na.
Spuma-spuma cred ca de foarte slaba, am folosit de 2-3 ori in viata si nu mi-a placut de loc,
Eu iti recomand sa folosesti putina ceara de par ( e cea mai ok) ca sa ii dai o forma dupa care vi cu putin fixativ ca sa il faci rezistent. Eu asa fac. Salut
De la gel faci matreata, de la spuma faci matreata, de la fixativ nu stiu ce mai faci dar incearca si spune-ne tu.
Gelul. Poti sa-ti modelezi parul cu el. Si apoi poti aplica un fixativ ca sa-ti stea asa. Ele au fost inventate cu o logica. Fixativul e ultimul pentru ca dupa ce il aranjezi il fixezi. Dar de aranjat folosesti gel. Spuma nu prea da roade. Cine isi aranjeaza parul mai pompos le foloseste pe toate 3.
Gelul-tine parul ''fix'' insa produce matreata (uneori din abundenta)
Spuma-(am folosit-o si e destul de ok) P.s:Sunt fata!
Fixativul-tine parul foarte mult ''fresh''(adica asa cum tu l-ai aranjat) insa chiar daca ti-ai spalat recent parul acesta capata imediat dupa utilizarea fixativului(indiferent ce marca) un miros destul de neplacut(mie una nu imi place)!
Recomand ceara(atat pentru fete cat si pentru baieti)!
Pieptăn, apă, șampon.
Restul sufocă porii și strică firul de păr, iar după o utilizare frecventă e probabil să rămâi cu o chelie foarte atractivă.
Ba, tu sa te speli, asta ii cel mai important. Orice natie de freza aia avea, daca te speli zilnic, parul tot are un aspect placut.