Hm. mi-e greu sa ma decid daca as avea doi baieti le-as pune numele: David respectiv Lukas, iar la fetita-Evelyn
La noi a fost o adevarata poveste in privinta numelui. Pe vremea cand am nascut eu medicii nu au putut stabili cu certitudine sexul copilului, dar sotul meu a spus ca el este sigur ca este baiat. Eu... desi nu aveam nimic cu baietii, imi doream extrem de mult o fata. Cand am nascut... am avut o nastere cu probleme, mi-am pierdut cunostiinta si se pare ca am fost in vizita la al de Sus, oricum experienta mea extracorporala n-am de ce sa v-o povestesc. Totusi vreau sa zic ca... pregatita oarecum psihic de sotul meu ca vom avea baiat am ales 10 nume de baieti (favoritul nostru fiind Vlad Alexandru) si nici un nume de fata. Cand mi-am revenit la reanimare a fost dupa multe ore de la nastere si fetita mea plangea undeva. Doctorul statea la capul meu, nu stiu daca acolo a stat sau tocmai a fost chemat..., si mi-a spus sa/mi spun numele, cand a vazut ca stiu unde sunt si cine sunt mi-a spus sa-i dau odata un nume copilului ca deja i-a ajuns de cand plange. Eu nu mi-am amintit decat numele care imi placea cel mai putin (inainte de nastere am zis ca numai pe asta n-o sa/l pun) si prenumele meu. Atunci confuza i-am zis Mihaela si apoi Roxana si asa s-a intamplat ca desi nu mi-a placut deloc totusi sa-l folosesc. Sotul meu mi-a zis dupa cateva zile ca mai pot sa-l schimb, dar eu mi-am zis ca posibil sa fie ceva mai presus de mine si nu am vrut sa mai schimb nimic. Intre timp numele acesta a devenit favoritul meu.
Daca voi avea vreodata copiii pe care mi-i doresc nespus de mult, ii va chema Maria si Petre.
Daca ar fi sa am un baietel i-as pune numele sergiu, mihaita,... iar la fetita, miruna, denisa :de si imi doresc copii.
Daca ar fi fata maya, stephanie, sarah... si baiat... david, robert, stefan, yanis...
Buna
nume de fata imi plac: maria, izabela, rebeca, corina
iar nume de baieti nu prea stiu sa zic gabriel
Pe fetita mea o cheama Carla... si imi place foarte mult... iar daca voi avea un baiat va fi Stefan sau Cezar...
Nepotelul meu se numeste Antonio-Eduard, noi ii spunem Tony.Eu daca as avea un baietel l-as numi Elvis. Daca ar fi fetita probabil i-as spune Carmina sau Alexia.
Baiat: Elvis
Fata: Carmina, Alexia
Si Antonio e dragut...asa il cheama pe nepotelul meu, si ii spunem Tony
Nume de fete: Aida, Larisa, Mirela, Diana, Alina, Ruxandra, Irina...
Nume de baieti: Stefan, Ovidiu, Sorin, Cristi, Alex, Florin, etc
Ma amuz aicea cu numele date de unii oameni :antonio, elvis, sonia, melissa, si multe altele.nu fiti ridicoli oameni buni sunt atatea nume romanesti frumoase nu va ganditi ince ipostaze va puneti copii.:vor fi discriminati la gradinita la scoala in societate... cu toate k sustin originalitatea
De fata as prefera Lidia.nu sunt prea multe fete q numele asta...si baiat
...nu stiu c sa zic Antonio
I.Love.Football întreabă: