Nu mă duc nicăieri, deci merg oriunde. Ajung ici, colo, acolo şi acolo…
E ziua 1: grea, foarte grea, dar mai e cineva cu maşina şi găsesc ceva mai mult. WOW…mult prea mult.
A doua zi, întâlnesc nişte tipi care merg spre vârf. Ajungem în vârf: "Ce tare e!". Ca EA in noaptea aia, dar asta-i altă poveste. În fine. Mă trezesc, fac auto-stopul, ajung la mare, mănânc ceva lânga apă şi găsesc o bicicletă în ea. Sunt pe picoarele mele, nu mai am bani aşa că… spăl vase pentru mărunţiş… "Da! Da! Sunt pierdut…. dar apoi îl întâlnesc pe tipu’ ăsta. Îmi zice să mergem la un chef şi că tebuie să arăt altfel. "Frate. aia fost 100 % altfel". Un lucru bun totuşi. I-am dat peruca jos. Altă zi. Altă noapte.
Câţiva de "Nu! Nu! Nu! Nu! Nu!" şi apoi mulţi de "Da! Da! Da! Da! Da! Apoi vine una: "Vrei să-i cunoşti pe ai mei?"… "Ăăăă scuze, trebuie’ să fug".
Bicicletă, maşină, tren.
Apoi e locul ăsta cu fata aia înăuntru. Îi zic c-o găsesc pe Facebook, ea zice: "Ce carte-i asta?". Aşa că-i las numarul. Duş rapid şi sunt din nou pe drum. O să ajung acasă dimineaţă, şcoală în câteva ore, dar cine ştie. poate se mai întâmplă ceva înainte. Ba nu! Sigur se mai întâmplă ceva înainte…. [ 7days ];-x Unele sunt tari. Altele lasa de dorit. Nu prea stiu daca sunt folositoare sau nu dar unele is amuzante
Îmi place seria de reclame cu cei din căminul studenţesc care fac reclamă la Orange ( cei cu : pe înserat se lasă cu neagăţat ). Dar rar găseşti reclame inteligente care să nu te streseze şi pe deasupra unele mai sunt şi agresive. Probabil firmele respective caută agresivitatea în reclamă, care rămân vrând nevrând în subconştient. Sunt folositoare pentru cei ce le comandă, altfel nu ar da banii pe acele clipuri.
Părerea mea e că un produs bun nu are nevoie de reclamă, ci se recomandă singur.
Evident ca sunt folositoare, pentru cei care vand. Reclamele influenteaza subconstientul, iti creeaza si insufla opinii si preferinte. Daca te doare capul o sa iei Nurofen pentru ca in mintea ta asta e cel mai bun, din moment ce e singurul analgezic pe care il cunosti de la televizor. Alte branduri nu iti mai inspira incredere, prin urmare ti se fura posibilitatea de a alege.
Etc.
Eu nu ma uit la televizor, dar il mai aprind cateva minute din cand in cand si imi plac reclamele comice. Companiile de telefonie mobila au cele mai bune reclame pentru ca au si cel mai mare buget pentru asa ceva.
Pe moment imi place reclama de la berea Timisoreana.Pentru ca imi place melodia. Mircea Baniciu. Ceasornicarul.
Reclama cu pisica. Legat daca sunt folositoare sau nu, eu consider ca sunt, dar, nu in timpul unei emisiuni sau al unui film. Ma deranjaza teribil. Sa faca un program special pentru reclame Pa
Nu am asa ceva.am o parere buna despre cele care sunt folositoare si care se refera la un lucru until... dar sunt si care nu-si au rostul.
Http://www.youtube.com/watch?v=4z1GKZldpjQ
http://www.youtube.com/watch?v=XPR84AGLw_M lool
http://www.youtube.com/watch?v=i-nSu0PYlNo&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=kjA0C-dJ-2I nu e preferata, dar asa ceva... loool
Nu am o reclama preferata. Consider ca reclamele sunt folositoare in felul lor, insa cand iti intrerup emisiunea preferata... Cel mai nesuferit e Teleshopping-ul" este detestabil.
Imi place reclama de la nurofen... cea cu bebelusul... si cea de la calmogen cea cu vin acasa prind mormanele de vase tocmai cand stateau sa cada si'i oprita apa calda.) e amuzanta
unele sunt folositoare dar altele ...sunt mult prea "inflorite" :*:*:* tie ce reclama iti place?
YoungMoneyWeezy întreabă:
Puuuf întreabă: