| Biank_7620 a întrebat:

Care e ste lucru pe care il apreciati cel mai mult?
Si dc?

kiss

7 răspunsuri:
| UnZambetTeRog a răspuns:

Eu apreciez 3 lucruri :
1) In general eu imi apreciez foarte mult viata... love struck imi place sa o traiesc din plin... :X
2) Imi apreciez familia si prietenii care imi sunt tot timpul alaturi :X
3) Iar ca obiect preciez jucaria mea cu care dor... este o foca si o pot folosi drept perna... o am de cand sunt mik si imi place foarte mult :*

Pup... as vrea sa imi zici si tuh...winking astept mesaj

| magicianul19 a răspuns:

Sinceritatea. este acel lucru cu care poti castiga un prieten si poti avea incredere in cineva

| Freaky a răspuns:

Apreciez cartile abia cumparate : Nicholas Sparks - Accidentul, Nopti in Rodanthe, Nunta:X imi plac pentru ca sunt cele mai frumoas carti, imi plac povestile de dragoste, iar in final o drama cumplita! iti propun sa citesti si u, cred ca le gaseesti la biblioteca:X

| L0r3na a răspuns:

Cel mai mult apreciez sinceritatea la o persoana. Pentru ca asta este lucrul cel mai important atat in viata de zi cu zi cat si in viata privata. Daca nu esti o persoana sincera, nimeni nu te va considera demn de prietenia lui si mai mult de atat slabe sanse sa iti faci prieteni adevarati. Sinceritatea are o multime de calitati ca de exemplu : cine te stie o persoana sincera, stie ca se poate baza pe tine oricand si oriunde. Pe langa sinceritate mai admir la o persoana si modestia, o calitate care dupa parerea mea in zilele noastre este pe cale de disparitie. Fii modest si sincer si vei reusi sa faci tot ceea ce ti-ai propus vreodata :d Bafta :*

| dot a răspuns:

Integritatea happy pentru ca un om de cuvant este OM cu adevarat

| biutzacool12 a răspuns:

Sinceritatea. cea mai de pret comoara si prietenia.
sinceritatea am scris si imi sus e cea mai de pret comoara, iar prietenia e mana ce iti sterge lacrimile atunci cand te doare

| CookieDiamond a răspuns:

Pentru. mine. ^_^
muzica love struck
pai... stii vorba aia
no music no life! laughing
vroba vine big grin

Întrebări similare