| CoLoRsS a întrebat:

Care e treaba cu Mibo? Eu am o problema cu messengerul, si mi-a zis cineva de Mibo asta. Dati-mi o adresa ceva daca aveti, sau daca stiti! Va rog! Poti sa iti faci cont? E ceva asemanator cu Yahoo? Va rog ajutati-ma! E greu fara Yahoo!

Răspuns Câştigător
| razvanz a răspuns:

E de fapt Meebo (se citeste mibo). Acesta este un messenger online (un site). Adresa e www.meebo.com. Poti downloada si Meebo Notifier care te anunta cand se intampla ceva pe id-ul tau.Incearca si www.webmessenger.yahoo.com

5 răspunsuri:
| LoLo a răspuns:

Poate meebo... :)
intra pe http://www.meebo.com/ la utilizator iti scrii id-ul si dedesubt scrii parola, sa scrii in chenarul unde scrie YAHOO!

Nu trebuie sa iti faci nici un cont...

Da este la fel ca yahoo :)...

| zxsds a răspuns:

Meebo este un site de unde te poti loga pe mai multe conturi precum: Yahoo, MSN, AOL, etc
Nu este un program ci o pagina web unde iti bagi datele de la Yahoo(presupun ca asta este cazul tau) si te conectezihappy
Succes!

| caramelO a răspuns:

Http://webmessenger.yahoo.com/ Acesta este un program foarte bun eu l-am folosit cand am avut probleme cu messengerul e asemanator si foarte simplu de folosit doar introduci id@yahoo.com si parola si gata. pupic

| dtte a răspuns:

Meebo este un site de pe care poti intra pe messenger(meebo.com)! E simplu de utilizat, trebuie doar sa bagi parola si id-ul de la yahoo si te conectezi, insa nu are la fel de multe optiuni ca si messenger-ul normal! Poti sa-ti faci si cont, numai daca vrei!

| ALEx_7862 a răspuns:

Este www.meebo.com si nu trebuie sa-ti faci cont iti pui id la yahoo section... bafta.:):)