| Jeozelin a întrebat:

Care e WEBKINZ-UL vorstu favorit si de ce? (Argumenta-ti) dau fundita pentru cel mai lung si clar raspuns.

Răspuns Câştigător
| Pony a răspuns:

Citrus dragon.acesta e webkinz-ul meu preferat il adooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooor e taree tare tareeeeeeeeeee dragalas! imi place cum e de plus dar si virtual e mai dragut il iubesc pe citrus dragon si nu imi pasa ca eu sunt fata si dragoni cam is pentru baieti eu ADOOOOOR CITRUS DRAGON! SI ASI RENUNTA LA ORICE WEBKINZ DIN LUME PENTRU EL CHIAR SI LA TOTI SIGNATURE SAU DRAGONUL ALB PE CARE IL AL

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MikyAndreea a răspuns:

Eu ador catelusii care se pot adopta fara cod.
argumentul pentru aceasta alegere este acela ca eu ador, iubesc animalele in special catelusii si nu mi se pare ceva jenant sa joci WEBKINZ fara un cod, adoptand un catelus sau o pisicuta.
Sper ca am fost destul de clara si de inteleasa.
FUNDA?big grin

| BOOBZen a răspuns:

Eu ador cheshire cat,e super tare,ador culorile,si e foarte haios,pur si simplu ma topesc dupa el,a si imi plac si dragonii,la fel ca Jamie,chiar daca e de baieti,e super tare,plus ca imi plac lucrurile de baieti, dar cheshire cat are un stil super tare, il ador

| KatVonT a răspuns:

Http://webkinzromania.blogz.ro/Primul-blog-b1.htm Daca joci webkinz poti adauga blogul acesta la favorit. Am vorbit cu Adminul si a zis ca o sa publice zilele astea niste conturi si coduri fara stapan. De asemenea el traduce din limba engleza cele mai recente informatii oficiale de pe site-ul webkinz si a spus ca va pune pe blog si sfaturi despre cum sa faci rost de bani fara a juca un joc ( niste modalitati de deblocat sume enorme de kinzcash printr-un program ). Se merita sa intri aici. Eu abia astept sa publice saptamana asta sfaturile de deblocat bani si listele cu aconturi fara stapan. :)

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

Întrebări similare