| Roby67 a întrebat:

Care echipe v-au dezamagit pana acum la campionatul mondial si de care v-au placut? Pe mine m-au dezamagit in special Franta (s-au prezentat mult sub asteptarile mele) si Italia care se pare ca a uitat cum se joaca fotbal. Sunt multumit de Germania, si uimit de Olanda care a jucat pana acum foarte bine.

Răspuns Câştigător
| Flav a răspuns:

M-a dezamagit Anglia. Tin cu ei campionatul asta, au echipa buna, imi place campionatul englez iar Fabio Capello e un strateg bun. Dar inca sper ca vor face o figura frumoasa.
Franta? Echipa buna dar cu antrenorul ala n-avea ce sa faca, si asa s-au calificat dintr-o greseala de arbitraj. S-a facut dreptate acum.
Imi place Argentina, imi place Maradona, imi place Messi. As dori ca ei sau Anglia sa castige campionatul mondial.
Mi-a placut S. U. A., m-a impresionat mult fundasul Oguchi Onyewu si au progresat mult ultima vreme.
Mi-a placut Uruguay, are un atac criminal iar ei ca echipa sunt organizati, fug pe teren, sunt uniti. Simt ca vor ajunge in semifinala, fiindca daca bat Correa vor intalni in optimi castigatoarea dintre S. U. A. - Ghana.
Brazilia - imi place sa-i urmaresc, imi place spectacolul. Mi-a sarit in ochi de la ei Bastos, in rest ii stiam pe aproximativ toti. Dar mi se par cam indisciplinati tactic, joaca din talent, din placere. Fotbalul modern se joaca pe forta, strategie tactica.
Imi place Spania, dar cred ca ipostura de campioni europeni le vor da un aer de superioritate ce-i vor aerisi de concentrare.

14 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Mi-au placut in mod special Japonia, Africa de Sud si Statele Unite.

Nu e o dezamagire pentru mine, chiar ma asteptam la un parcurs mai slab si necalificare Franta, Italia si Anglia. Regretam doar daca pica Anglia. M-au dezamagit prin jocul slab dar ma asteptam. Bine ca s-au calificat.

In privinta spectacolului si a castigarii trofeului favorite sunt echipele care imi plac mie : Spania, Argentina, Brazilia si Portugalia.

| Pho3nix a răspuns:

Nu m-a dezamagit nimeni.
Argentina, Spania, Brazilia sunt favoritele.

In schimb, ma bucur mult ca au plecat francezii acasa pentru ca pur si simplu nu-i suport.happy

| Roby67 explică:

Pentru cei mai putin informati, Italia si Franta sunt acasa, au iesit din campionat.

| karellen a răspuns:

Franta, Italia, Anglia

| BamBum_3904 a răspuns:

Eu tin cu Spania si m-a dezamagit foarte mult, ma asteptam la altceva de la ei. In schimb dupa conflictele care au fost in tabarele lui Lippi si Blanc nu ma mir ca Italia si Franta au plecat acasa.

| georgegs a răspuns:

Olanda.imi.place.la.nebunie.ma.dezamagit.
franta.

| MosCraciun a răspuns:

Nu sunt microbist.

| sallysirop a răspuns:

Italia laughing

| andresmessi1987 a răspuns:

M-a dezamagit cel mai mult Serbia sad
si nici Spania nu ma asteptam sa piarda cu Elvetia...
Dar tot Spania castiga Mondialul tongue
M-a impresionat iar Portugalia... cu acel 7-0
Iar Argentina... Sper sa ajunga cel putin in Sferturi tongue
Cat despre America... :X ma bucur ca au terminat pe locul 1 in grupa... tongue
Iar Germania-Anglia... Hai Germania! tongue

| alexH a răspuns:

Franta nu m-a dezamagit deloc. Chiar astazi am castigat de la tata 1 lada de bere, intrucat la inceputul campionatului mondial mi-a spus ca si Italia si Franta ajung cel putin in sferturi, in timp ce bagam mana in foc ca nu trec de grupe niciuna. Sunt dezamagit doar de Camerun.
Mi-a placut Argentina, Brazilia si Olanda. Germania joaca bine, dar e slaba pe aparare. Intr-un final, pe astea 4 le vad in semifinale.
Era sa uit, si Anglia m-a dezamagit. Eram convins ca face 7-9 pct. Dar ma bucur ca o sa avem Anglia - Germania.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brazilia imi place

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Italia clar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Roby67, Si eu am aceleasi pareri:am dorit mult mai mult de la Italia si Franta.In rest imi place Olanda, germania, Spania, Brazilia, argentina, Portugalia...ma rog sper sa fie olanda sau spania sau germania in finala.

| HACKer_3543 a răspuns:

Sincer sa fiu Italia, chiar daca e tin cu Anglia de mic