| AvalohAlyn a întrebat:

Care este activitatea care va place cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| jrockfreak a răspuns:

Cănt la chitară, învâț japoneză și să mă uit la youtuberii mei preferați. big grin

| AvalohAlyn explică (pentru jrockfreak):

Care sunt youtuberii tai preferati?
Si de unde si pana unde te atrage o limba atat de grea, japoneza?
Curiozitate puralaughing

| jrockfreak a răspuns (pentru AvalohAlyn):

După cum spune şi numele meu, îmi place JRockul (Japanese Rock), şi o întâmplare fericită cu un anime mi-au deschis drumul spre aceste două pasiuni (japoneza şi chitara). De altfel, eu acum mă pregătesc să devin muziciană, preferabil în Japonia, dar asta o să văd când ajung cu bursă de studiu acolo, să văd ce mişcare este pe-acolo.winking Pe youtube, mă uit mult la Blimey Cow (pe asta chiar ţi-l recomand, e foarte funny, iar tipul e creştin şi pune probleme într-o formă amuzantă), Cinemasins, pentru că punctează greşelile filmelor idioate de la Hollywood laughing şi recent am descoperit Honest Trailers şi How it should have eneded. Căte odată mă uit la The Fine Bros (la partea cu react) şi mai rar la Zmentă şi DDH, dar ăştia din urmă săracii îmi par că se străduie mult să aibă publicitate căci mereu găseşti ceva fete nud pe-acolo pentru unii mai disperaţi (factor foarte enervant pentru mine). happy

11 răspunsuri:
| Gizăz a răspuns:

Nu am voie să spun aici.

| sappy a răspuns:

Sa merg!

| Ibrahimovic a răspuns:

Sa petrec cat mai mult timp cu prietenii mei.

| Eduard619 a răspuns:

Sa ma uit la filme sau sa ma joc pe ps4.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa ma joc si sa vorbesc cu prietenii mei.

| RandomQuestionsAndAnswers a răspuns:

Imi place sa ma joc pe calculator ca un dependent ratat fara viata, misto, nu? big grin

| armin111 a răspuns:

Sa ma joc pe xbox

| anonimcuA a răspuns:

Sa fac sport

| ʚïɞ_Cătă_1999 a răspuns:

Sa cant si sa ma joc pe calculator tableta sau telefon big grin