| LoveYou_6409 a întrebat:

Care este anotimpul tau preferat? Si de ce?
Funda pentru cel mai frumos raspunshappy.

Răspuns Câştigător
| birdie14 a răspuns:

Buna.Nu am un anotimp preferat,deoarece fiecare are acel ceva care ma atrage,dar daca ar fi sa aleg cu siguranta toamna.
Sunt nascuta si in septembrie,toamna,poate de asta imi place...dar nu stiu exact raspunsul.Pur si simplu ma atrag culorile si nu stiu,e asa melancolic, dar in acelasi timp si frumos, divin.
Imi aduce aminte de vremuri bune...
Bafta.Care este anotimpul tau preferat?

13 răspunsuri:
| MrBeanTeddyBear a răspuns:

Primavara(mai precis mijlocul) mirosul liliacului, temperatura perfecta, copaci fructiferi in diferite culori si mirosuri :X, fara ploi prea dese ca vara, fara temperatura scazuta ca iarna, fara natura moarta in tomana,.
De obicei copii spun vara pentru vacanta sau iarna pentru sarbatori, dar parerea mea este ca primavara are toate caracteristicile pentru a face destule :X
Role/bicicleta fara a transpira, iesit afara fara a ingheta si cu 5 straturi de haine pe tine si fara a fi trista, primavara natura renvie!

| Fillaide a răspuns:

Vara...vara m-am indragostit pentru prima oara.

| ArtisticWorld a răspuns:

Vara, pentru ca mereu poti gasi un farmec care sa te duca spre taramul viselor.

| xamix a răspuns:

Vara!
1.este cald
2.nu mergem la scoala!
3.nu mergem la scoala!
4.e cald si nu mergem la scoala!

| lidiaioana a răspuns:

Buna! anotimpul meu preferat este primavara deoarece dupa o iarna grea se ivesc primii ghiocei de sub zapada zaharicioasa, martisorul se arata-n prag, apoi vine si 8 martie ziua scumpelor mamici, pe 9 mucenicii gustosi si peste cateva zile si ziua mea. iubesc primavara!

| LoveYou_6409 explică:

Anotimpul meu preferat este toamna. Ador ploaia, iar toamna ploua mult. Imi plac foarte mult culorile toamnei, sunt absolut mirifice. Vara mi se pare mult prea cald, iar iarna prea frig, dei si ca temperatura e superba. Imi place ca totul se sfarseste... Imi plac fructele fe toamna foarte mult. Iar prima mea iubire a inceput tot in toamna. Pur si simplu iubesc toamnahappy.

| Fashion a răspuns:

Primavara! In acest anotimp m-am nascut eu. intr-o frumoasa zi de 1 aprilie. Natura invie la viata dupa o luuunga iarna, apar primii ghiocei! Apoi martisorul, ziua noastra a femeilor.Ne bucuram ca niste copii cand iese putin soarele si visam la zilele insorite si la copacii frumos infloriti! Tot in acest anotimp este si Pastele, o sarbatoare foarte importanta pentru crestini! Sfanta Inviere, ce frumos este in acea seara plina de lumini pe strazi, in case si cate si mai cate si astea se intampla doar O DATA pe an in anotimpul PRIMAVARA. Imagineaza-ti si tu... de aceea eu cred ca este un anotimp special, unic... al renasterii. Dar care este anotimpul tau preferat? sunt tare curioasa. Sper sa-ti placa raspunsul meu!

| Jigsaw a răspuns:

Vara: atunci m-am nascut, atunci apar fructele mele preferate (ciresele), atunci e vacanta, si atunci e cald si poti merge la strange la mare etc.

| Bibi_1645 a răspuns:

Iarnaaaa pentru ca vine Mosuuuu' big grin

| sssarah a răspuns:

Buna,eu cred ca o sa-ti dau un raspuns comn : VARA...Dar pentru mine vara e mult mai mult decat un anotimp.Este perioada in care m-am nascut,perioasa in care ma simt libera si fericita,in care totul mi se pare frumos si as sta ore in sir doar uitandu-ma la cer,natura, pasari, copii care se joaca.Simt o atasare fara de vara si cand se termina parca se rupe ceva din mine, poate de aceea urasc toamna...

| kiddo_2170 a răspuns:

Iarna.pentru ca e frig.

| Dudu_1836 a răspuns:

Anotimpul meu preferat esti vara. Vara inseamna liberttate. Apusul de vara inseamna dragoste eterna iar iubirea creste in acest anotimp.

| BogdyD2001Music a răspuns:

Iarna pentru ca e zapada, si sunt sarbatori frumoase:Craciunul, revelionul, etc.

Întrebări similare