Iarna pentru ca e rece ma imbrac gros si imi place ca ninge (frigul este f cool il ador)
Vara
Motive
Vreme calda, stranduri, gratare, excursii pe litorale(litoralele romanesti sau straine).
Si anotimpul iarna dar nu foarte mult, imi place pentru ca mi se pare un anotimp mai linistitor mai ales cand ninge, cand e craciunul, spiritul acela de sarbatori, atmosfera aceea, oricum eu am 2 anotimpuri preferate vara si iarna, dar tot pe primul loc este vara.
Iarna, ador acest anotimp!
pentru ca imi place culoarea alb, imi place zapada, sa ma dau cu sania, imi plac cizmele(incaltamintele mele preferate), imi place cand vin in casa, unde este cald, eu fiind degerata, imi plac oamenii de zapada, sa ne jucam cu bulgari, sa sarim unul peste altul in zapada, sa fac ingeri in zapada, sa stau culcata si sa ma uit la cer.
si nu in ultimul rand pentru ca vine craciunul(cea mai importanta sarbatoare pentru mine), revelionul, mos craciun si mos nicolae(stiu ca nu exista, cateodata mama ma intreaba ce vreau), si Ziua mea!
mai sunt 2 luni pana la iarna!
abia astept!
Iarna
Pentru ca e frig. Pentru ca totul e alb. Pentru ca avem vacanta :X. Pentru ca ador sa privesc cerul seara cand ninge. Pentru ca atunci e Craciunul, iar luminile colorate sunt superbe. Pentru ca atunci e si Revelionu', cand se fac recapitulari la tv ce a fost in anul respectiv. Pentru ca pot sa iau orice bluza pe mine, nu conteaza ca oricum nu se uita nimeni . Pentru ca imi da o senzatie ca sunt in alta tara. Pentru ca nu e asa mare imbuzeala pe strazi seara. Pentru ca atunci sunt cele mai importante sarbatori care ne aduc multe avantaje. Pentru ca de cate ori ma gandesc la iarna imi aduc aminte de Mos Craciun si ciocolata Milka :X.
Si multe alte motive :X
Btw, imi place si vara
Vara, unii iubesc acest anotimp pentru ca e calduros, altii pentru ca se termina scoala si sunt in vacanta, eu pana acum iubeam acest anotimp pentru ca mergeam la parinti in Grecia, dar acum sunt pe picioarele mele si il iubesc pentru ca e anotimpul in care se castiga cei mai multi bani)
Vara deoarece este cald si m-am nascut intr-o luna a acestui anotimp si anume iunie.
Vara pentru ca e vacanta mare, e cald, merg in nemumarae locuri...si este perfect
IARNA
1. Nu e de munca
2. Nu e cald
3. Ma pot da pe gheata [; x]
4. Ma pot da cu sania)
Cel mai nasol e sa imi scot zapada din par
Sa speram ca nu se va intampla
Primavara
Pt ca nu e nici foarte frig [ca iarna] si nici foarte cald [ca vara]
...imi plac si pomii infloriti, de parca ar fi cu zapda
... si vine si iepurasu'
Iarna. Si nu am sa dau multe argumente ca nu caut fundita. Pur si simplu, iubesc acest anotimp. Nimic nu se compara cu zapada. Cu spiritul Cracinului, cu impodobitul casei. Cu painea prajita, ceaiul si friptura. Iarna au alt gust. Cu caloriferul cald. Cu ski-ul ( sportul meu preferat ) si cu saniuta prin parc. Si patinele pe gheata. Imi place frigul. Oh oh si bataile cu zapada.
Sper ca ai pus intrebarea asta pentru cultura ta generala, si nu ca sa iti faci vreo tema cat despre raspuns. n-am un anotimp preferat. au fost veri care mi-au placut, veri pe care le-am urat si tot asa. n-are importanta daca mi-e frig, cald, sunt culori, nu-s, e zapada, sunt flori. atata timp cat sunt cu persoanele la care tin, ala e anotimpul meu preferat
Buna.
Anotimpul meu preferat este. pei. IARNA
Pentru ca sunt multe sarbatori :X Sf Andrei [si pe mine ma cheama Andreea ] Craciun.etcc.altceva.pei mai imi place zapada [o ador] luam si o mica vacantaza unde imi pot petrece mai mult timp cu prieteni mei mai imi place pentru ca este frig si totul parca e ca de vis.[si de puf] si pentru ca imi place iarna asa mult.si cum eu zic la zapada 'Puf' mi s-a pus porecla pufy cam atat.aaaaaaaa...upsi.am uitat motivul cel mai important."" vine mama mea din Italia
Vara pentru ca este cald, este vacanta, mrgi la mare la piscina ai numai avantaje vara BONUS fara scoala
Anotimpul meu preferat este vara...este soare, muzicala maxim pe plaja, ne imbracam cu haine frumoase, rochii sexy(asta le place cel mai mult baietzilor)facem plaja.la soare ne bronzam, ne jucam in apa calda a marii, ne petrecem mult timp in baruri si discoteci fara teama ca ne apuca viscolul pe acolo sau ploaia si ramanem blocati, se intuneca mai tarziu, si poti sta mai mult fara sa-ti fie teama de intuneric...
Funda? Ti-am dat un raspuns complex.pls:*app.sooper intrebarea.
Iarna, pentru ca e ziua mea, pentru ca sunt sarbatorile de iarna, pentru ca ninge si e zapada, pentru ca tot orasu e luminat, pentru ca ador noaptea cand ninge sa privesc
Toamna fiindca nu este nici cald.nici rece si e superba culoarea ei... este amuzant fiindca mereu cand faci poze toamna iese mereu un peisaj minunat in spate [portocaliul ala ] cand strangi multe frunze si sari in ele. etc.
PS: toate anotimpurile le iubesc de fapt...
dar al tau ?
Vara si iarna.De Ce? Pentru ca este distractie mare.cine nu stie ce poti sa faci vara mai ales ca esti si in vacanta. pe cand iarna.bataie cu zapada. dar asta nu inseamna ca nu sunt frumoasae si celelante doua anotimpuri:d.
Pai imi place vare pentru ca este cald, vacanta, poti sa mergi oriunde, si poti face aproape tot ce iti doresti
imi mai place si iarna deoarece sunt sarbatorile, ziua mea, si poti merge la patinoar si la munte
Vara, iubesc anotimpul asta din n motive.cateva ar fi: este ziua mea :d, este cald(imi place f mult caldura) si putem sa ne imbracam subtire nu cu o tona de haine pe noi, luam vacanta (cine nu iubeste vacanta?), iesi in fiecare zi cu prietenii, te distrezi cel mai mult vara, inoti, te bronzezi, mergi la petreceri, la mare, te poti ocupa de hobbyurile tale(gen muzica, sport), iti faci noi prieteni, poti bea multe sucuri reci si poti manca o tona de inghetata fara sa ti se reproseze ca te va durea in gat, pentru ca este cald si trebuie sa te racoresti.este anotimpul flirturilor si al dragostei si te poti indragosti f usor in acest anotimp.in plus cui nu ii place sa se balaceasca intr-o piscina sau la mare.cuvantul cheie pentru vara este ISTRACTIE.
Primavara, pentru ca atunci m-am nascut si pentru ca natura reinvie dupa iarna geroasa... un nou inceput
Iarna deoarece ma regasesc mult in acest anotimp. dincolo de ger si vant ascunde multe.si e un anotimp linistitor pentru suflet deoarece sunt si sarbatorile. funda?
Nu cred ca as putea alege unul
Toamna imi place pentru ca este ziua mea, culorile frunzelor, acele emotii din prima zi de scoala Halloween-ul
Iarna imi place pentru ca este totul alb pentru ca iubesc perioada sarbatorilor pentru ca imi place sa ma uit cum se joaca copiii mici prin zapada pentru ca imi place sa stau intinsa pe jos in timp ce ninge si sa ma uit la cer pentru ca m-am obisnuit cu gheata bagata fetelor in pantaloni de catre baieti
Vara pentru ca este vacanta pentru ca merg la maree pentru ca pot sa port rochii pentru ca pot sa stau degeaba fara sa ma gandesc ca nu mi-am facut temele pentru ca petrec mai mult timp cu fratii mei pentru ca pot sa adun scoici
Si prmavara pentru ca vine iepurasuu' \ pentru ca e ziua mamei mele pentru ca iubesc toti copacii aceia infloriti
Fiecare anotimp are ceva special, deci nu pot sa aleg doar unul
Vara:X pentru ca pot sa stau aproape tot timpul cu prieteni sa ne distram.si sa mergem in cluburi
Iarna. dc? pentru ca pur si simplu imi place totul alb mirosul acela rece de iarna sau de zapada proaspat ninsa deci iarna Rulz
Vara.
De ce?
pentru ca nu avem scoala.
pentru ca puten iesi cu prietenii la orice ora.
pentru ca putem merge la mare
pentru ca putem sta la soare sa ne blonzam
pentru ca ne putem balaci la strand
pentru ca ziua dureaza mai mult decat noaptea
pentru ca vara poti sta mai mult afara
pentru ca vara poti vedea apusul cu pers iubita
pentru ca totul e verde in jur
pentru ca putem dormi pana la ce ora vrem
pentru ca putem sa ne distram la ce ora vrem
pentru ca vara putem avea aventuri multe si scurte ( in vacante)
pentru ca. pur si simplu imi place
pentru ca vara putem sa purtam pantaloni scurti
pentru ca vara putem sa ne imbracam mult mai transparent
pentru ca vara este cel mai frumos anotimp
deoarece vara facem cele mai multe nebunii
Si iarna e frumoasa. zapadaa
Anotimpul meu preferat e iarna
pot sa ma joc in zapada,sa frec oameni cu zapada
altceva numai stiu :X