IARNA
1. Nu e de munca
2. Nu e cald
3. Ma pot da pe gheata [; x]
4. Ma pot da cu sania)
Cel mai nasol e sa imi scot zapada din par
Sa speram ca nu se va intampla
Iarna, ador acest anotimp!
pentru ca imi place culoarea alb, imi place zapada, sa ma dau cu sania, imi plac cizmele(incaltamintele mele preferate), imi place cand vin in casa, unde este cald, eu fiind degerata, imi plac oamenii de zapada, sa ne jucam cu bulgari, sa sarim unul peste altul in zapada, sa fac ingeri in zapada, sa stau culcata si sa ma uit la cer.
si nu in ultimul rand pentru ca vine craciunul(cea mai importanta sarbatoare pentru mine), revelionul, mos craciun si mos nicolae(stiu ca nu exista, cateodata mama ma intreaba ce vreau), si Ziua mea!
mai sunt 2 luni pana la iarna!
abia astept!
Anotimpul preferat. toamna. De ce? Pentru ca odata cu declansarea acestui proces de imbatranire temporara a naturii, incep sa ma implic emotional in tot ce se petrece in jurul meu si incep sa privesc cu alti ochi fiecare miscare din jur. Ma impresioneaza si imi plac totodata contrastele si nuantele de rosu si galben si ocru...sunt niste detalii care imi dau fiori si ma fac sa realizez ca tot ce se petrece, de fapt, este ca toamna, frunzele uscate si cerul sunt slabiciunea mea si ca sunt si o parte din mine.
Admir acest anotimp.
Iarna deoarece ma regasesc mult in acest anotimp. dincolo de ger si vant ascunde multe.si e un anotimp linistitor pentru suflet deoarece sunt si sarbatorile. funda?
Iarna.pentru ca iarna m-am nascut, e anul nou, imi place frigul, imi place zapada, imi place sa impodobesk bradul, ador sa fac ingeri de zapada, toti membrii familiei mele sunt varsatori.asa ca ma bukur de 3 ori mai mult.ador acest anotimp
Niciunul. Vara- prea cald. Iarna- prea frig. Toamna- prea ploios. Primavara- prea noroios.
Vara, iubesc anotimpul asta din n motive.cateva ar fi: este ziua mea :d, este cald(imi place f mult caldura) si putem sa ne imbracam subtire nu cu o tona de haine pe noi, luam vacanta (cine nu iubeste vacanta?), iesi in fiecare zi cu prietenii, te distrezi cel mai mult vara, inoti, te bronzezi, mergi la petreceri, la mare, te poti ocupa de hobbyurile tale(gen muzica, sport), iti faci noi prieteni, poti bea multe sucuri reci si poti manca o tona de inghetata fara sa ti se reproseze ca te va durea in gat, pentru ca este cald si trebuie sa te racoresti.este anotimpul flirturilor si al dragostei si te poti indragosti f usor in acest anotimp.in plus cui nu ii place sa se balaceasca intr-o piscina sau la mare.cuvantul cheie pentru vara este ISTRACTIE.
Anotimpul meu preferat este primavara si vara...primavarapt ca este ziua mea, si vara pentru ca nu este scoala
Vara pentru ca este cel mai misto anotimp.Este cald nu iti faci griji de frig, este vacanta mare, sunt foarte multe fructe care se coc vara si mie imi plac, vara se aduce cea mai buna inghetata, se intorc pasarile din tarile calde, mai imi place peisajul care il observ de la bunica, este plin de verdeata si fluturi si floricele, am mai mult timp sa petrec cu prietenii prin oras.si sa fac multe alte chestii.Si nu in ultimul rand in prima luna de vara este ziua mea.
Iarna. Si nu am sa dau multe argumente ca nu caut fundita. Pur si simplu, iubesc acest anotimp. Nimic nu se compara cu zapada. Cu spiritul Cracinului, cu impodobitul casei. Cu painea prajita, ceaiul si friptura. Iarna au alt gust. Cu caloriferul cald. Cu ski-ul ( sportul meu preferat ) si cu saniuta prin parc. Si patinele pe gheata. Imi place frigul. Oh oh si bataile cu zapada.