Azi, cand m'a intrebat baiatul pe care il plac daca vreau sa fiu cu el.si i; am spus ca nu.ca inca nu ne cunoastem, desi il plac.Si dupa nu am mai vorbit deloc.Plus ca a plouat:-l
A fost acum cateva luni cand credeam ca mi se intampla tot ce e rau numai mie: cineva mi-a pus piedica si am cazut pe scari, era sa ma calce masina, o alta masina m-a facut fleasca langa trecerea de pietoni, am ajuns acasa si am aflat ca parintii mei se despart si ca ma voi muta in alta tara...TOATE intr-o zi!:-(
Nu pot sa aleg o zi care sa fi fost cea mai naspa.Nu pentru ca au fost atat de multe incat nu stiu pe care sa o declar ca "cea mai"...ci pentru ca am trecut mereu peste.Nu imi amintesc sa fi avut o zi in care sa fi simtit ca nu mai pot, ca ceea ce mi s-a intamplat de e neimaginat.
Dar, ca sa nu fie ca nu gasesc o zi...as spune ca a fost ziua in care mi-am dat seama ca cel mai bun prieten al meu ma mintise. M-am simtit groaznic
Nu stiu sigur pe care sa o intitulez"cea mai naspa"...am avut cam multe zile naspa si na...
Ar iesi o lista cam prea lunga, n-as avea pe unde s-o insir aici pe toata.
N-as putea sa aleg o singura zi. Si oricum, prefer nici sa nu-mi amintesc de cele rele, cu ce folos?! Numai mi-as face rau singura.
bytzy09 întreabă:
cristynaGoldenRose întreabă: