| Sergiu_1459 a întrebat:

Care este cea mai amuzanta faza pe care ai trait-o? happy

4 răspunsuri:
| Aѕнℓєу♥ a răspuns:

Ieri, eram cu gasca.am intrat intr-o casa facuta de 2000 de ani si se zice ca`i bantuita.laughing multi prieteni mi-au zis c`a murit o femeie spanzurata si cica bantuie p`acolo rolling on the floor. am intrat si noi de curiozitate.si se aude un zgomot de fantoma. apoi tzip eu tare apoi aialalti.De frica mea totii am cazut pe scari.Ma intreaba un baiat "a dracu sa fii u cu gura aia a ta" laughing si ce crezi.am ramas blochati in casa aia si-am ajusn in pod unde era fantoma.ne-am pus o patura pe noi ca ne era frica si unu a intrat cu fundu` intr-un cui rolling on the floor "Auuu bagamiash picioru`" s`a speriat si fantoma de el rolling on the floor) a alungat`o. a sarit si patura dupa noi.cat am ras in ziua aceearolling on the floor

| LoveMusic a răspuns:

Veneam din oraş cu fetele şi treceam pe lângă nişte garsoniere. Şi acolo, era o babă, avea cred că vreo 69-7o de ani şi când trecea vreun om: femeie, bărbat, îşi aranja "cu tandreţe" sânii şi părul vopsit ca o mătură. Mă uitam, şi mă apuca un râs copios.Nu m-am mai oprit până acasă. A fost atât de FUNNY!

| Cσσкiє a răspuns:

Viaţa mea însăşi este o întâmplare amuzantă.

| Bacemi a răspuns:

Au fost destule. Sunt de felul meu aiurit. Ultima a fost chiar azi mai devreme. M-a pus mama sa schimb un bec. Iau bec nou si ma duc si schimb. Dupa imi spune ca trebuia sa schimb in alta camera laughing

Întrebări similare