| Essence a întrebat:

Care este cea mai amuzanta intamplare care ti s-a intamplat pana acum?

5 răspunsuri:
| Onutzyk a răspuns:

Pai...

Cea mai amuzanta cred ca a fost atunci cand nu a venit profa de muzica toata ora si a venit pana la urma in ultimele 15 min si era un coleg pe la tabla si nu a vazut-o si cand a ajuns la catedra s`a intors si a intrebat : "Wattzzzzz up? " laughinglaughing)

Eu eram in prima bank si ascultam muzica si m`a bufnit rasul [ca si pe toti ceilalti]. Faza tare a fost ca si profa nu s`a mai putut opri din ras pana la sfarsitul orei...

Si elevul ala nu a patit nimic big grinOhappy

| anyska a răspuns:

Poate nu e cea mai amuzanta dar este mai recenta : Colegii mei au inceput sa faca poze prin clasa. Te strigau. tu normal te intorceai si iti facea poza. Normal ca ieseaia mai ciudat si ei radeau si lea aratau celorlati colegi. Eu stateam in banca si ma uitam spre tabla./ usa. Si 2 din baietii aia stateau in spatele meu si unu zice : Hai fa-i poza ei. (si imi zice numele meu ). Si eu imi acopar fata si zic : -Te-am auzit nu sunt chioara! laughing)))

Inca ceva. Colega mea de banca are ia un tic sa ma ia de nas laughing. Stiti cum. gen clestele sau cum se numea. Si eu eram racita si ii zic : poate faci odata asa si te trezesti cu mucii mei in mana laughing)))).

| casandra2222 a răspuns:

Am foarte multe ca de exemplu m-am trezit sa ma duc la scoala si de simnoros cand am vrut sa ma dau cu spray nu m-am dus la baie sa iau sprayul ci il cautam prin frigider. o alta intamplare amuzanta a fost atuncia cand am fost nanas si la slujba mi s-a facut rau din cauza mirosului de tamaie si am lesinat si am cazut in cristelnita(vasul unde baga popa copilul). o alta inamplare amuzanta a fost atuncea cand m-am dus la tara cu prietenul meu la pescuit aveam doar 10 ani si mama nu a stiut ca plec si nici temele nu mi le facusem iar seara cand am venit acasa nici nu am apucat sa pun pestii pe masa ca deja mama ma si pocnit si mai am mai multe intamplari haioase dar nu mi-ar ajunge ca sa pot sa-ti povestesc. odata m-am trezit din somn si am mers in baie si m-am culcat. o zi buna. imi dai funda

| Gumitsăă a răspuns:

Pai cred ca la mine a fost atunci cand m-a scos la tabla profa de chimie iar eu m-am impiedicat de ceva si am cazut in fata clasei. x_x Toata clasa radea de mine

| XK a răspuns:

Pentru mine cred ca atunci cand m-a luat somnul la ora laughing si am fost trezit de profa big grin

Întrebări similare