Buna intrebare! Doamne deci mie nu-mi vine sa cred ce om inteligent a fost Jules Verne, am citit 3 carti d-ale lui:Calatorie spre centrul pamantului si Ocolul pamantului in 80 de zile si 2 ani de vacanta.Pare putin dar impresionant este ca le-am citit doar in 2 saptmani, cate 60, 70 pag. pe zi nu ma mir.
Si ca sa-ti raspund la intrebare cea mai frumoasa este 2 ani de vacanta, unde am terminato azi. Mi-au dat lacrimile la aceasta poveste, petru ca si eu am 13 ani ca aproape toti copii de acolo si imi dau seama ca ei cat eu trait pe insula Chairman s-au descurcat, iar eu haba am cum puteam sa rezist 2 ani acolo. Iar la sfarsit m-a impresionat Briant cu Doniphan, cand ei au devenit cei mai buni prieteni.Este super povestea si as citio mereu la rand.
P. s= azi imi doream ca aceasta carte sa nu aiba sfarsit, pentru ca vroiam sa o citesc intruna.
pa!
20. 000 de leghe sub mari
Pana acum doar pe asta am citit-o dar vreau sa ma apuc si de steaua sudului
Tu?
Multe capitan la 15 ani, 2000. 000 d eleghe sub mari, 500 de leghe pe amazon etc
Mie cel mai mult mi-au placut "Insula misterioasa", ambele volume, "Calatorie spre centrul Pamantului", "20. 000 de leghe sub mari".
Http://www.rufus.wgz.ro/meniu/carti-2
gasesti aici o gama larga de carti scrise de Jules Verne care mi-au placut.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
stefanbalan69 întreabă: