Pentru mine limbile straine sunt grele ... si istoria. Mie imi place matematica si pentru mine e (aproape) usoara. Imi place la matematica ca nu trebuie sa inveti randuri intregi...doar formulele si sa stii sa le aplici
Hei,nici mie nu mi se pare matematica grea pentru. ca sunt de obicei atenta la ora,inteleg si normal ca stiu sa fac.Dar, franceza e... x_xBine ea nu e urata ca limba dar eu nu am un profesor bun, pot zice ca profa e nebunasi poate de aia zic ca.i mai grea.bine,la ascultari luam 10 pentru. ca ma chinuiam acasa sa invat tot ca nu ne zicea cand, din ce si pe cine asculta.un exemplu:pe o fata a ascultat.o la un text pe care nu.l mai facusem a zis sa.l citeasca, sa.l traduca si mda ca habar n. avea(ps.eram si la inceputul anului cand faceam pentru prima oara franceza).
Adevaul este ca cei care nu se pricep la mate si nu sunt atenti si cei care nu invata spun ca matematica este grea, dar nu este asa orice materie la care inveti o sa ti se para usoara.
Istoria si Chimia ma omoara. La istorie nu pot sa retin iar la Chimie nu inteleg nimic.
Fizica istoria.cateodata chiar si geografia iar la mate mie nu`mi place algebra x.X mi se pare mai usoara geometria ^_^
Mie imi place mate...o iubesc... ce nu-mi place e engleza ma omoara.si sunt foarte buna la franceza.
Cum spune multă lume,materia care îți place este cea mai ușoară.
Eu prefer materiile simple,care aparțin ramurei limbilor străine si nestraine,precum romana,engleza,spaniola si latina
Matematica se încadrează in a doua ramură, adică cea a științelor,din care mai fac parte fizica,chimia și biologia
A treia latura o constau materiile astea care la ai o data pe săptămână, precum istorie, geografie, cultură civica.
Eu sunt mai pe lângă cu fizica si geografia, iar la restul am doar 9 si 10. Îți urez succes in a îți alege ramura care îți place. Matematica e doar calcule, ea formată din algebră (calcule) și geometrie (partea grafica a matematicii).
Apropo șmecheră poza de profil!
MissVamp întreabă:
Catalinnn66 întreabă: