-In gura presei- cu Mircea Badea, -Sinteza Zilei- cu Mihai Gadea si -Mondenii:--> imi mai descretesc fruntea...asta pe posturile romanesti..., plus stiri ANTENA3.
In rest National Geografic si Discovery...
Eu personal, de fiecare data cand prind ocazia nu ratez emisiunea lui Mircea Badea "In gura presei". E foarte tare tipul
Cea mai profesinista emisiune de divertisment este "Dansez pentru tine", gratie producatoarei si apoi echipei. Mira
Cea mai profesinista emisiune de divertisment este "Dansez pentru tine",gratie producatoarei si apoi echipei.Mira
Eu ma uit la Mondenii, si tot ce tine de Travel and Living, unde au emisiuni culinare, cum sa construiesti case, tot ce tine de viata
Mie personal imi place emisiunea iubire interzisa si din dragoste :Imi plac filmele jucate de actorii Jakie chean si Vandam : Stirii, discovery.si emisiuni culinare...
IN GURA PRESEI cu MIRCEA BADEA, Sinteza zilei mondenii, teleenciclopedia...si mai sunt
Ma uit foarte des la Euforia, la discovery, la reality zone, HBO imi place mult Cronica carcotasilor, Mondenii, Happy Hour, Hai sa bucatarim iar dintre seriale Neveste disperate, Sex in the city, Dr Bones, Criminal Minds, Csi Miami, Dr House, Grace Anatomy
Ultimate Survival de pe Discovery! (prea marfa)
Stiri Antena 3 (cei mai priceputi)
Trasniti din Nato (amuzanti rau)
Black_Cherry întreabă: