| Cretzule a întrebat:

Care este cel mai frumos Craciun al vostru?

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Nu as putea sa spun. Mereu in familie si-a facut prezenta simtita spiritul de Craciun. De fiecare data in sarbatorile de iarna am simtit mai mult ca niciodata ca fac parte dintr-o familie. Sper ca anul acesta sa am parte de cel mai frumos Craciun. Oricum cele mai frumoase sarbatori de iarna au fost cand eram mic. Odata ce inaintezi in viata ai multe responsabilitati si uiti sa mai fii copil.

16 răspunsuri:
| anad a răspuns:

Cel de la vreo 4-5 ani cand priveam fascinata cum isi impodobea fratele meu steaua pentru a merge cu uratul iar mama impodobea bradutul; imi amintesc de mirosul de sarmale si de cozonac proaspat, de grupurile de colindatori, de cei cu steaua si apoi de cei cu "capra" la care muzica era cantata la vioara sau acordeon! Ce frica mi-a fost de ea!

| Gabystelistu95 a răspuns:

De anul trecut :X

| JeSa a răspuns:

Buna!, din 2007, sarbatorindu-l cu al meu iubit la Verona!, Pa, pa!

pupimik
| pupimik a răspuns:

Totul s-a petrecut la varsta de 2 ani. E prima amintire pe care o am si cam singura pana pe la 3 ani.Stateam pe un scaun lipita de geam, uitandu-ma dupa Mos Craciun.La un moment dat aud clopoteii, geamul trantindu-se...si spuf! Cadourile sub brad.Nici acum nu-mi pot explica faptul ca au aparut acolo cadourile fara ca eu sa vad, cu toate ca bradul era langa mine iar eu eram singura langa brad.Ai mei nici acum nu vor sa imi spuna ce a fost de fapt acolo.
Atunci am primit un catelus ce mergea, latra, se ridica in labutele din spate si in codita si se "dadea peste cap". Eram extrem de fascinata de catelul ala. Mi-au povestit ai mei ca jumate de ora ma uitam intr-una la el, radeam, saream, il imitam...eram eu in lumea mea.
Asta a fost unul dintre cele mai frumoase Craciunuri pe care le-am avut, si sunt sigura ca nu-l voi uita niciodata.

| albastrel a răspuns:

. sper ca acesta care vine sa fie cel mai frumos. :X

| LNK a răspuns:

Intotdeauna cel mai frumos Craciun este cel petrecut cu familia si cu prietenii apropiati. Ce poate fi mai frumos decat sa stii ca acest eveniment nu va fi uitat datorita prezentei celor la care tii?
Fiecare Craciun a fost deosebit, deoarece ii aveam aproape pe cei la care tin cu adevarat. Si fiecare Craciun este mai frumos pentru ca in acea perioada este si ziua mea. happy

| Orannginna a răspuns:

Cel care urmeaza! happy

| -=AleCS=- a răspuns:

Cel de la paste :X cand asteptam cuminte sa vina mos ene sa imi puna putin praf pe la gene, ba chiar am pregatit si pantofii... lustruiti tot tacamul, dar nu a mai venit mos craciun sad am uitat sa ii trimit scrisoarea crying dar ce e cel mai tare e ca mi-a adus iepurasul ce imi doream de la el mos laughing

| Jonsdottir a răspuns:

Cel de anul asta laughing

| Chocolate a răspuns:

Probabil acela in care am fost in burta la mama, sau nici asa nu o fi fost frumos.

| r8driver a răspuns:

Cel mai frumos craciun al meu este pe data de 24 decenbriewinking al tau care este?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cate imi aduc aminte, cel mai frumos carciun a fost cel din urma cu 2 ani, petrecut cu prietenul meu happy. a fost un craciun superb, a si nins afara, am fost incredibil de fericita... atmosfera a fost ca desprinsa din basme happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai frumos? A fost in al doilea an de casatorie, caci l-am petrecut in trei, noi doi si copilasul nou nascut! ninsese, era de alb peste tot puiul meu avea trei luni si jumate si eu, mandra incercam sa-i arat zapada, dar ce stia el atunci? Au mai fost multe, multe Craciunuri, toate frumoase, dar acela a fost primul nostru craciun petrecut impreuna ca parini!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai frumos Crăciun al meu a fost când eram mică, petrecerea, lângă masă cu persoanele dragi, apoi adormind cu inima cât un purice de nerădare să vină Moş Crăciun. Şi acum tânjesc după naivitatea mea de atunci, după bucuria de a primi cadouri. Dar în fiecare an este un Crăciun frumos, atâta timp cât persoanele iubite sunt alături de mine. Al tău care este?
Mult succes şi un Crăciun fericit, încă de pe acumhee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel din decembrie. de pe 25.

Întrebări similare