The pursuit off happyness... unul din cele mai bune filme ale lui Will Smith, urmat de Seven Pouds.
Ar fi foarte multe filme bune de enumerat, insa mi-e greu sa ma decid.
Mie mi-a placut cel mai mult Memento ( 2000). Tagline: Some memories are best forgotten.
Subiectiv - Man on fire cu Denzel Wasington
Obiectiv - Troya, Gladiatorul, Titanic. The Pursuit of Hapyness
Crissu - n-am mai reamintit Memento fiindca l-ai mentionat tu; e-un film bun psihologic care m-a impresionat mult; iti recomand Hard Candy
Preferatul meu este "Pride and Prejudice", film facut dupa romanul lui Jane Austen publicat in anul 1813. Muzica de Dario Marianelli. Filmul este superb daca esti o romantica ti-l recomand. Nici nu imi mai aduc aminte de cate ori l-am vazut, stiu toate replicile pe de rost, pana si melodia o am pe mobil
Big Momma`s House (2000) -> comedie , un agent FBI se transfomrma intr-o bunica cu multe kg si pana la urma se indragosteste de "presupusa sa nepoata ".
Ti`l recomand cu multa placere
"Brubaker" cu Robert Redford, 1980 este nemaipomenit si serialul cat se poate de actual "Prison Break", care s-a terminat.
Romeo si Julieta (F. Zeffirelli), Pe Aripile Vantului (Vivien Leigh + Clark Gable), Moulin Rouge (Nicole Kidman + Ewan McGregor)
L-am vazut acum cateva seri:
the godfather.primul film=din 1972... e un film de colectie .si desi nu ma atrage acest tip de film .iti spun sincer ca il ador... e cu mafia italiana, vestitul ''don corleone''.si alte chestii din astea. .si desi e din rastimpuri e mult mai bine filmat si realizat decat majoritatea filmelor din ziua de azi. sper ca il vei vedea...
"GHOST". L-am vazut de n ori si tot imi place. Sunt multe frumoase dar asta imi place cel mai mult!
Am vazut multe... iar primul in top ar fi: http://en.wikipedia.org/wiki/Twin_Peacasa.
E greu acum, probabil "The Shawshank Redemption" (Inchisoarea Ingerilor).
Ioanna, intr-adevar "The Mist" e un film reusit, insa tocmai sfarsitul cred ca l-a stricat si nu pentru ca e socant. De ce s-a grabit sa-i execute pe toti cand nu exista o amenintare imediata? De ce nu puteau sa astepte pur si simplu, care era cel mai rau lucru ce li se putea intampla? Exact...
PuStOaIcA97 întreabă: