Camelia, fiindca e numele meu -glumesc
"camelia", in viata sociala, reprezinta "femeia"-fiinta pura, fara cusururi, marinimoasa, educata, plina de bun simt, etc...prin sec XIX, unei doamne i se atribuia pseudonimul de "camelie".adica daca in ziua de azi, atunci cand spui "taratura" te refeti la femeia, asa era si pe atunci, bineinteles "taratura si camelie" avand sensurile extrem de diferite. taratura=fiinta imorala, camelie=fiinta morala
Pe atunci "camelia"-femeia era respectata.
si de ce camelia si nu...crizantema?! ...pai dupa cum putina lume stie, camelia este o floare, de culoare alba...albul fiind culoarea puritatii-automat si floarea "camelia" a preluat "functiile" acestei culori, asemanate femeii.
sper ca-ai inteles, ceea ce am vrut sa spun
Pai depinde, de exemplu mie imi place numele meu Mihaela dar imi mai place si alte nume ca de exemplu Corina, Izabela sau Emma sunt nume propri la fel de frumuase. Tuate numele au frumusetea lor tu trebuie decaty sa alegi nimic mai mult.Cauta in adancul tau si o sa vezi ce nume te atrage cel mai mult.Nu mai intreba pe alti alege tu singura, alti pot sa zic a ca lor le place uu nume si puate ti nu ti-o placea incearca sa cauti in adancul tau si o sal gasesti.SUCCES