| Ioana_9117 a întrebat:

Care este cel mai frumos sector din bucuresti? cea mai populata zona, cele mai frumoase locuri (din punctul de vedere al tinerilor)? funda.

Răspuns Câştigător
| Ramona1 a răspuns:

Cel mai frumos sector din Bucuresti? Depinde din ce perspectiva vezi lucrurile. Centrul Bucurestiului este unul f vechi(vezi cladirile). Bucurestiul ar fi mai frumos daca si noi am fi mai civilizati.Eu stau in sectorul 4 si mi se pare mai frumos ca in 2 sau 5.

3 răspunsuri:
| claudiarebecca a răspuns:

"al tinerilor"... adica sub 12 ani? in caz ca nu ai obs, pe site-ul asta cei mai batrani au in jur de 30 ani... oficial vorbind, tinerii sunt persoanele cuprinse intre 18-35 ani. sub 18 ani sunt adolescentii.

| sonyaminia a răspuns:

Pai eu am 14 ani si mi se pare ca sectorul 3 e cel mai frumos. cea mai populata zona este in jur de Piata Unirii si sunt o gramada de locuri frumoase mie imi place parcul Iore si Herastrau exista si gradina zoologica din Pipera si circul globus care nu mai stiu exact unde este dar in orice caz in Bucuresti

| andreea4959 a răspuns:

Buna,Ioana eu cred ca cel mai frumos sector din Bucuresti este sectorul 6. Eu zic ca merita sa ti pierzi vreo saptamana pentru al vizita in detaliu! funda?