Hostel!
Mi s-a parut cel mai de groaza!
Nu am putut urmari, din prima parte decat foarte putin..., era prea de tot ceea ce se intampla acolo...
Nu stiu daca sunt povesti, insa am auzit ca e inspirat dupa fapte reale.
Daca ai curiozitate si stomac sa vezi asa ceva... e foarte horror!
Pai iti recomand ce am vazut eu ultima data Mirrors si sincer mi s-a parut bestial.
Altul ar fi dead snow.Pe asta nu l'am vazut dar am auzit ca ar fi ft creepy.
Ti'am spus pe cele mai noi. cele mai vechi probabil le'ai vazut si tu.
Mi'am mai amintit de unul: The Unborn
Vizionare placuta!
Pai the grudge, sunt 1 si 2 sau incearca exorcism of emily rose, iar acum e la cinema infern de ziua indragostitilor e 3D, nu e cine stie ce. dar merge, dar primele 2, te sfatuiesc sa le vezi, chiar sunt horror.
"The ring" m-am marcat as spune eu cateva zile dupa mi-a fost frica noaptea.
Iar noutati la care sa te uiti diseara este The Unborn si Infern de ziua indragostitilor dar nu le-am vazut.
Sunt cateva dar nu prea imi aduc aminte numele
ex: casa de ceara, hostal, rec,
astea nu sunt de graza ci sunt de teroare, genul cand te omoare incet si cu suferinta
Black sheep, koma, deep devil, deja -vu, tamara, trailer parca, rest stop don't look back, see, down of the dead, blood and sex ( deci asta ti'l recomand sa'l vezi daca nu l-ai mai vzt :X ), alone in the dark, prom night, blessed, dark floors, fierles, 13 ghost, 75, hounted tension.
Nu prea ma uit la horror, dar mi-a placut "camera 1408"... a fost interesant, zic eu... aaa, si the grudge...era sa uit de el.
Pai... Cel mai horror film e Shutter. dupa urmeaza: The Grudge 1, 2, The Box, Saw (1-6), The Unborn, Mirrors, Room 1408, The Ring, The Invasion, Scream (1-3), Hostel, One Missed Call, Alone, Slither, Walled In, Boggeyman (1-3), Teeth, Unrest, The Uninvited, The Strangers, The Messengers 2, I know what you did last summer si I still know what you did last summer. Astea sunt TOP :X Le recomand oricum numai daca esti obisnuita cu Horrors.
Dupa mine ar fi tarata in iad sau paranormal activity :o [ e cu fantome si alte cele. merita vazut sau daca iti plac cele cu sange iti recomand carver. np }{
One missed call, shutter, thirteen ghosts, mirrors, the unborn, stay alive, drag me to hell, mai multe.
Sunt un mare fan al filmelor horror. Am vazut cu sutele, insa cele mai horror dintre ele mi s-au parut: A Serbian Film (de asemenea si cel mai bolnav), Wrong Turn, The Hills Have eyes, Saw, Hathet, Hostel. Daca te intereseaza un top poti vizita blogul meu (http://ottosmovies.wordpress.com/2010/12/17/top-100-horror-movies/ )
Pai depinde ce fel de horror iti place ...de ex.cu fantome sau din astea de nu mai dormi noaptea sau alea cu sange...
]
uitate la 13 fantome...
Tamara_7595 întreabă:
Davyduchiha2001 întreabă: