| Alina a întrebat:

Care este cel mai inutil lucru pe care l-ati cumparat vreodata?

15 răspunsuri:
| patty32 a răspuns:

O clepsidra dintr`o excursielaughing))
si au fost muuuulte alte lucruri inutilebig grin
Atat de multe ca nu mai stiuhappy
Oricum au sfarsit aruncate:d
Dar cel mia inutil lucru al tau?happy

| karellen a răspuns:

O chitara

| Arthur a răspuns:

Un GPS care era numai pentru trei ţări ale Europei.

| Xonia a răspuns:

Tricoul de il luai azistraight face
In magazin il adoram, si acum il urascphbbbbt

| blablablaa a răspuns:

Niste casti de calculator.laughing
in magazin erau frumoase si nu m-am uitat la ce lungime are cablu si cand am ajuns acasa nu imi ajungeau in calculatorlaughinglaughing

| Fvn a răspuns:

Un prezervativ *___*
Am zis [cls. noastra] ca il umflam si il lasam in timpul orei prin clasa sa zboare...
Daca ne mergea, cumparam mai multelaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un macnet de frigider de la un muzeu de istorie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O pereche de papucei de botez pentru fetite. Aiurea asabig grin, m-am indragostit de ei si am venit cu ei acasa (n-am surori mai mici, nici copiilaughing ).

p. s: 18 ani am:d.

| Razvan a răspuns:

Un stilou.Am dat destul de mult pe el si nu a scris cu el decat vreo 5 paginilaughing

| campanario a răspuns:

Buna. O mini masina de cusut! Nu stiu la ce am luat'o, ca eu hainele mi le modific la croitoreasa laughing. Alt obiect ar fi, casti pentru telefon, si crezand ca ele sunt stricate, le'am cumparat,( vreau sa specific ca erau originale pentru un anumit model de Nokia ) da am luat tzapa laughing era stricat telefonul nu castile! Tu?

| JeSa a răspuns:

Aparat pentru uscat unghiilehee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As putea face o lista interminabilahee hee
Oricum nu am aruncat nimic
blushingwhistling
Strang orice lucru, sunt o materialista incurabila si prind drag de toate lucrurile,
mai ales de hainele de bebelus si tot felul de astfel de lucruri,
jucarii, poze, ori, de la cel mai mic breloc pana la patutul meu de bebelus

| Bacemi a răspuns:

O punga cu un continut puturos. Si in loc sa fac o farsa cuiva, am testat-o pe mine laughing

| Alina explică:

Si eu am foarte multe lucruri de genul asta.In special haine, care pe moment imi plac iar apoi nu le port.Anul trecut am cumparat o fustita pe care am dat o mica avere si pe care am purtat-o doar o data big grin

| AmberMyth1 a răspuns:

O salopeta care statea bine pe manechin, iar pe mine foarte ciudat >:p. Acum e aruncata probabil pe undeva prin sifonier. thinking