O clepsidra dintr`o excursie))
si au fost muuuulte alte lucruri inutile
Atat de multe ca nu mai stiu
Oricum au sfarsit aruncate:d
Dar cel mia inutil lucru al tau?
Niste casti de calculator.
in magazin erau frumoase si nu m-am uitat la ce lungime are cablu si cand am ajuns acasa nu imi ajungeau in calculator
Un prezervativ *___*
Am zis [cls. noastra] ca il umflam si il lasam in timpul orei prin clasa sa zboare...
Daca ne mergea, cumparam mai multe
Buna. O mini masina de cusut! Nu stiu la ce am luat'o, ca eu hainele mi le modific la croitoreasa . Alt obiect ar fi, casti pentru telefon, si crezand ca ele sunt stricate, le'am cumparat,( vreau sa specific ca erau originale pentru un anumit model de Nokia ) da am luat tzapa era stricat telefonul nu castile! Tu?
As putea face o lista interminabila
Oricum nu am aruncat nimic
Strang orice lucru, sunt o materialista incurabila si prind drag de toate lucrurile,
mai ales de hainele de bebelus si tot felul de astfel de lucruri,
jucarii, poze, ori, de la cel mai mic breloc pana la patutul meu de bebelus
O punga cu un continut puturos. Si in loc sa fac o farsa cuiva, am testat-o pe mine
Si eu am foarte multe lucruri de genul asta.In special haine, care pe moment imi plac iar apoi nu le port.Anul trecut am cumparat o fustita pe care am dat o mica avere si pe care am purtat-o doar o data
O salopeta care statea bine pe manechin, iar pe mine foarte ciudat >:p. Acum e aruncata probabil pe undeva prin sifonier.