Cel mai mic : O inimioara minuscula pe care am primit-o de ziua indragostitilor si cel mai mare: Patul meu gigantic in care ma ghemuiesc intr-un colt...
pupici:*
aaa... si mijlociu' e telefonul meu :X
Chiar daca suna aiurea... cel mai mic obiect de care nu ma pot desparti este telefonul.Este o necesitate...nicidecum o dependenta, in special in perioada asta.
Cel mai mare obiect:portofelul.Nu plec nicaieri fara el.
Cel mai mic: o gargarita care am gasit'o era deja moarta iar acum este"impaiata" il tin ca un mic talisman...
Cel mai mare...pai...ursul meu de fapt ursii am 2 au cam 1m .stiu imi place sa fiu mai copil
Hainele dragul meu(aici intra si in categoria mic si mare deopotriva) ca fara ele nu am cum iesi din casa .
Cel mai mic nu stiu...cheia k nu pot intra in casa fara ea, si cel mai mare telefonul
Cel mai mic mp3'ul
Cel mai mare telefonul
Deci sunt dependenta de comunicare si muzica
Sti ca pe toata lumea iubesti la fel numai ca pentru foecare ai alt sentiment. E cel mai mic sentiment ar fi cel mai mic lucru fara de care n-as sta iar cel mai mare poti sa crei sau nu poti sa razi sau nu este Dumnezeu
:*:*:*:*:*:*
e merit medalie:->
Cel mai mic: ceasul de mana
cel mai mare: laptopul, mingea de basket
Bine, asa cel mai mare ar fi casa.
Cel mai mic ar fi telefonul cel mai mare ar fi gagicul pentru fete asta e cel mai mare lucru
Cel mai mice fiecare data cand ies afara imi iau MP3-ul cu mine
cel mai mare:telefonul(cand sunt afara), calculatorul :X :X (cand sunt in casa)
Un pix ...care l-am primit de la cineva important si de telefon nu ma pot desparti